Душевни и духовни граници !

Душевни и духовни граници !

Душевни и духовни граници !
Doğan или Ердоган, или Ахмед Доган в превод Сокол!

Грабливи птици са всички видове в рода без изключение и са типични хищници!
Миграцията на соколите променя границите на техните ловни полета от културни те се трансформират в душевни!

Изключително опасен хищник за който не се говори много, но той съществува !
Тук психологическият момент е не само за Целия Български Народ до къде се разпростират душевните граници и с колко са се преместили културните такива в страната?
Днес говорим за Кърджали, а Сокола каца във Варна ! Утре ще реши да разпери криле над златната ни Добруджа, Разград и Исперих !

Efekt 2

Екологичните служби не казват нищо по темата !
От кадастърът също са силно притеснени дали предстои смяна на имената на градове, села и области както през 1891 година !
Някой може ли да каже каква културната граница днес е и каква е душевната такава?

Или някой премина границата на добросъседството? За него не е проблем да нарушава граници според сирийският народ и други като Гърция и Кипър !
Но нашите покорни слуги го посрещат с наведени снаги и му се кланят до земята както е прието за раята!

И така след като от ГЕРБ промениха учебниците ни и вече няма Турско Робство, а има Османско присъствие и вървим към Османско владение!

Според Управляващите Робството може да бъде и „социално явление“, но може да бъде и „метафора“ – метафора, „пренасям“, или в реториката – „трансфер на смисъла на дума в друга дума“ ! Дали метафорично само са воювали в Босна и Херцеговина или са умирали хора там ?
Дали 500 години кланета са се превърнали в метафорично съжителство?
И така докато от САЩ гледат само мнението на БХК такъв ще е прочитът на новата ни история !

И след като ние не искаме нашата История се стигна до там, че освен от Турция и Европа да получаваме уроци по история и от Русия !
Руският патриарх Кирил също даде своят урок по история, а Българският президент мълчаливо го изслуша !
И така ГЕРБ пренаписват историята ни, а ние мълчим покорно !
Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

Сподели поне на стената си тази статия преди да са я свалили!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.