Държавата на мафията!

Държавата на мафията!


Държавата на мафията!
Мафия до мафия, а народът като бръшлян – колкото тупаш все пуска !
Днес вървя и гледам Банка, а до нея Аптека, а до аптеката пак Банка и след това Аптека до тях Болница и зад нея Банка и Аптека !
„Гледам и невярвам на очите си“ – култова фраза, но зад тази инфраструктура седи мафиотска структура !

За Банките какво да кажем – потребителски такси, такси за превод, такса да си изтеглиш пари, има такса за обслужване и безброй такси !
Пръскат ни като мухи с болести и отрови и после питат от къде идвали фините частици?

На времето в България живееше три пъти повече население и всички се отопляваха на дърва и въглища и нямаше такова замърсяване на въздуха, нали ?
Сега пръскат ни със самолети с болести , вируси , зарази , фини прахови частици чрез които Йонизират атмосферата и климатът манипулират, но и нас самите !

Efekt 2

Бомбардират ни с невидими вълни и какво ли не !
Тровят ни с с храните, мръсна ни е водата, а във водопреносната ни мрежа има повече тежки метали, отколкото в Стомана Перник !

Няма здрави хора, няма и здрави деца. Болниците пълни с болни хора! Покажете ми един здрав, бе хора !
И какво се случва на практика Банковата мафия ни щави, а бялата ни изцежда ! А над тях политико-икономическата мафия на която си плащат и останалите мафии !

Живеем в държавата на мафията, а всички ние сме донори, ние финансираме мафията, а е алчна и повече болни, повече пари, повече банкови преводи и такси, повече за фармацевтиката и повече, и повече за мафията ! Дърводобивна мафия, автоджамбазка мафия, застрахователна мафия, наркомафия, строителна мафия !
Още колко мафии можете да добавите ?
Живеем в държавата на мафията и докато избираме мафиоти да ни управляват така ще е !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.