Егото на Борисов е безгранично

Егото на Борисов е безгранично


• Борисов за кой ли път доказа, че чуждите дръгливи песове са по важни от Българите!
• По разпореждане на Борисов: Хуманитарен конвой поема към “бежанците” на гръцко-македонската граница. А за бедните и студуващи Българи пак нищо.
• Осигурени са палатки, легла, одеяла и отоплителни материали
• Борисов, попита ли, колко струва един фалшив сирийски паспорт, а попита ли колко струва едно “бежанско дете”, каквито има вече хиляди захвърлени в Европа.
По разпореждане на Борисов ще бъде предоставена “помощ” за бежанците и мигрантите на гръцко-македонската граница. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Осигурени са палатки, легла, одеяла и отоплителни материали, каквато необходимост има и е посочена в писмо от Гърция, получено чрез Министерство на външните работи. Координацията е възложена на началника на кабинета на премиера.

Помощта се осигурява от Министерство на земеделието и храните и Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” в МВР по инициатива на министър-председателя Борисов.

Efekt 2

“Към момента на гръцко-македонската граница край Идомени са блокирани хиляди пришълци. Заради проливните дъждове и лошите условия на живот са необходими спешни мерки за предотвратяване на хуманитарна криза. ”

“България не веднъж е изразявала позицията си за подкрепа и солидарност към съседните ни страни, като в същото време призоваваме да бъдат спазвани всички ангажименти и задължения по опазване на границата и придвижването на мигрантите по надлежния ред.”

Източник:vestnikzora.com

Ние от blife.eu публикувахме целият материал  без редакторска намеса !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.