Един Българин каза „дела трябват, а не думи„

Един Българин каза „дела трябват, а не думи„

Вижте интервюто на Blife.eu с Леонард Георгиев

С какво се занимаваш?
Казвам се Леонард Георгиев на 24 години от град София. Бивш състезател съм по бойни изкуства, прекарал съм голяма част от съзнателния си живот в залата, готвейки се за поредното състезание. В момента работя. Предпочитам да запазя естеството на работата си за себе си. През свободното си време поддържам форма и чета книги.

Как стигна до идеята за този проект? Какво те вдъхнови?
Лошото според мен, е че България изобщо има нужда от подобни проекти. Лошо е,че народа забравя героите си, лошо е ,че не черпи вдъхновение от личности като Васил Левски, Христо Ботев и десетки видни борци за свобода. Вместо това сме започнали да се кланяме на измислени идоли и хора представяни ни като „елит“ от медиите.

Efekt 2

Това ли е елита на държавата ни?!
Не смятам така. България не е силикон, празни глави и евтини мечти. Идеята на целия проект е да припомни на народа какви герои е раждала България. Смятам че във всеки един от нас се крие един заспал лъв,който чака да бъде събуден. Живеем във време ,в което всеки е голям на думи, на дела – не чак толкова. Именно затова съм избрал този може би най-известен цитат на Апостола. България има нужда от дела, от борещи се хора. Борещи се за мечтите си.

Какви трудности изпита при реализацията на проекта?
Предпочитам да не говоря за трудностите, важното е че 8 месеца след ,като в главата ми се роди тази идея, превърнала се в една малка мечта за мен, платното вече е реалност и посланието ми стига до хората и надявам се до сърцата им.

Един Българин каза „дела трябват, а не думи„

Има ли някой близък ,който е вдъхновил патриотизъм в детството ти?
Разбира се,че да. Тук искам да благодаря на родителите и цялото си семейство. От дете съм възпитаван да уважавам героите, да почитам традициите и винаги да слушам химна на България с ръка на сърцето. Това, което съм е благодарение на тях, както и на близките ми.

Не те ли е страх с такава смелост да предизвикваш политическата мафия?
„В глава пълна със страхове , няма място за мечти“ . Моите мечти са свързани с България. Тук искам да попитам политиците ни – С какво са свързани техните мечти ? Какво искаш да кажеш на българският народ? Свикнали сме да чакаме. Чакаме външен фактор да поправи счупеното, но това няма да се случи. На народа искам да кажа да започне да изисква нормалния живот,който заслужава. Да търси правата си, да мечтае смело и да преследва мечтите си неуморно, защото никой друг няма да го направи вместо него. За финал искам да Благодаря на семейството, приятелите си и на един много специален за мен човек, за подкрепата .

Със специални благодарности и на г-н Милчо Благоев, на Димитър Спасов и Младен Маринов!
Вашите коментари можете да поставите тук: web.facebook.com/photo/

Пред екипът на Blife.eu Леонард Георгиев сподели, че по никакъв проектът няма нищо общо с никакви партии и организации,a този проект e чиста доза патриотизъм насочена към всички нас !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.