Един Българин, който носи България в сърцето си! Вижте кой е той!

Един Българин, който носи България в сърцето си! Вижте кой е той!

Българин, който работи като майстор на покриви в Лондон, мечтае да се върне в България

Българин, който работи като майстор на покриви в Лондон, мечтае да се върне в България. Кирил Стоянов разказа пред Нова телевизия за голямата си любов към родината ни и за цената на това да се лишиш от децата си, за да станат те българи. Той посрещна телевизионния екип, пеейки „Кой уши байрака“.

„Двете ми дъщери са родени в Англия. Синът ми е израснал тук. Искам обаче да са българи. Затова ги изпратих в България. Мъка ми е, но няма как да възпитаваш българи в чужда страна. Искам да ги направим българи, а не да се пръснат като нас подобно на пилци по света“, казва Кирил.

Efekt 2

Един Българин, който носи България в сърцето си! Вижте кой е той!

„От Стара Загора съм, а в Англия живея от 12 години. Занимавам се с покриви. Бях 3 години чирак на един англичанин. Той ме научи как да ги ремонтирам. По-съвестно работим източноевропейците. Идваме на работа, за да си заработим средствата, а англичаните – за да си уплътнят времето“, добавя българинът, който гледа отвисоко на англичаните. Знаете ли какво ми е да ги гледам само по интернет и да се радвам на техните успехи, пита той.

„Много те обичаме, тате! Искаме скоро да си дойдеш!“, казват децата му, докато той разговаря с тях пред камерата.
Източник: webnovinar.com/

Ние от Blife.eu ще добавим, че това е една от милионите съдби на Българин оставил свидната си бащина стряха за да дири хлябът си на вън, защото нашата държава в момента освен да прокуди Българите и да засели територията ни с мигранти, които да се омешат с местните ни мангали, друга политика няма ! Никой не би изоставил личното си щастие за да се раздаде за народът си, а народът сме ние! Всички те заедно, а не един българин и там друг другаде ! ЕТО ЕДНА СНИМКА, КОЯТО ОБЯСНЯВА НАЙ-ДОБРЕ ЕДИНСТВОТО И СИЛАТА !!!

Един Българин, който носи България в сърцето си! Вижте кой е той!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.