Елхан Зия: НЕВИНЕН!!!

12043035_757514231061998_3900106115591305523_n (1)


Амнистия за набеденият Елхан Зия Салиев

От известно време на страницата на Само за Истински Българи се свързват доста хора, който се застъпват на страната на Елхан Зия Салиев !

Преди време в пресата излязоха публикации и ние от Blife.eu също писахме по темата за лицето Елхан Зия. На неговите профили избухна истинска буря на тена противопоставянето на два етноса !

Efekt 2

Разследващ екип на Blife.eu заедно с администратори на страницата Само за Истински Българи се опитва да Ви осветли по темата !

Може ли да бъде използван фалшив профил и така да бъде оклеветен някой и така да му се съсипе репутацията, името и дори да получи смъртни заплахи !
Оказа се, че МОЖЕ !

С нас свърза Николай Василев

eddeededwe
Здравейте уважаема страница! Не съм сигурен как да започна, но Ви пиша по повод една снимка която е на вашата страница и е свързана с фалшивият профил на действително лице от снимката което има все още съществуващ профил и е използвано само първото му име за да добие някаква УЖ достоверност. Първо искам да подчертая, че аз лично съм българин и в “червата”, ако мога така да се изразя, но някак си не мога да допусна да се петни името – най малко на града ни а и защо не на човек който няма нищо общо със създаденият фалшив профил. Е освен снимката която е била свалена от действителния профил. Става въпрос за Елхан Зия Салиев на който му беше създаден профил с името Elhan Turkbashy с което име присъстваше по онлайн вестниците и страниците им. При запитване от моя страна не ми беше отговорено от къде черпят информацията, но пък въпросният пост беше премахнат със абсолютно с всичките коментари (около 270) . След публикацията им са били отправени заплахи но не към Elhan Turkbashy a към действителният Елхан Зия Салиев Който мигновено е.потърсил съдействие от органите на полицията и прокуратурата. Моето мнение както и на многото хора от град Ловеч а и от други градове, че не той е създал фалшивият профил поради простата причина – За какво му е да създава фалшив след като снимките са и на действителния. ОЧЕВАДНО е че има ” ДОБРОЖЕЛАТЕЛ” който на лична основа се е постарал да го оплюе, но не се е съобразил с това че Елхан винаги пише на латиница, а въпросният пост е прилежно написан на кирилица даже и с препинателните знаци. Извинявам се , че толкова подробно навлизам в нещата и Ви занимавам, но няма как да подмина това с лека ръка. Защото в днешни Времена е най-лесно да се подлее вода на който и да е било и да се създаде напрежение още повече на етническа основа при положение , че цяла Европа а и цял свят следи емигрантската вълна, нашествие или там който както си иска го нарича. с Едно изречение. Молбата ми е да премахнете снимката от вашата страница за да не се създава излишно напрежение. Благодаря за търпимостта и отделеното време за да прочетете съобщението ми. С уважение Николай Василев

Също направи контакт и дъщерята на Елхан Зия

ddsdsd
На всички, който се представяха за роднини и приятели на Елхан Зия
ние казвахме да ни представят тяхната гледна точка и ако е невинен да го представим на хората и нека истината излезе на яве !

С нас се свърза и самият Елхан Зия като той писа на стената на страницата Само за Истински Българи ! Публикуваме неговото обръщение към всички нас без редакторска намеса :

po povod publikaciqta po moq ime s fal6iv profil elxan turk basi profilat e naplno fal6iv i ne otgovarq na istinata podal sam jalbi v vsi4ki institucii v darjavataa gdbop dans do direktora na rdvr do xiper prestpnost sofiq do okrjna prokoratura nikoga v jivota si takiva ne6ta nesam pisal i nemoje da mi rdi glavata da go napi6a imeto mie opetneno i jiveq pod strx za jivota si i na semeistvoto mi jena mie balgarka i polovihata ot decata sa mi balgari otrasal sam sam s balgari i nqmam tazi gramotnost da go napi6aa iskamm da oprovergaq vsi4ki neverni ne6ta koito sa poblikuvani imam 10000 zakani za obistvo koito sam gi predostvil da organite izvr6itelqt da bade zaloven decata sa mi studenti i gie strx za jivota imm poblikuvat se ne provereni i neverni ne6ta koito nesa proverenii i ne se misli za posledicite

rfrfrrrf

Ние от Blife.eu в съдействие със Само за Истински Българи казваме, че всеки може да стане жертва на кибер престъпление !
Всеки може животът му и личността му може да бъде поставена на карта !
Затова призоваваме всички медии, който преписваха и писаха за Елхан Зия да направят опровержително съобщение в подкрепа на него и семейството му !
Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Ние от списание Blife.eu както и от страницата Само за Истински Българи първи ще свалим статиите и публикациите, който бяха публикувани.

Скъпи колеги, блогъри, журналисти, медии с молба към Вас последвайте ни ! Не можем да поправим стореното от всички нас, но можем да се опитаме да бъдем съпричастни !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.