Еничарите не носят бради !

Еничарите не носят бради !


Лидера на га-ДОСТ в Анкара Турският министър-председател Бинали Йълдъръм е провел в четвъртък среща на четири очи с лидера на протурската партийка ДОСТ Лютви Местан, съобщава „Time Turk“.
Срещата се е провела в централата на партията на президента Реджеп Ердоган и е продължила половин час.

Местните медии не разкриват повече подробности около нея. Заедно с Местан в Анкара са още независимите депутати Шабанали Ахмед и Венцислав Каймакамов.

Срещата на Йълдъръм с Местан става ден преди посещението на премиера Бойко Борисов в Истанбул.
За петък е предвидена среща между премиерите на България и Турция. Електронното издание „Haber Turk“ публикува статия със заглавие „Българският премиер идва в Турция“.

Efekt 2

Борисов ще присъства на откриването на новия мост над Босфора. „Haber Turk“ цитира думите на Бойко Борисов от вчерашното правителствено заседание:
„Сърбите изкараха армията, заградиха границата и вече няма изход от България. За съжаление, в Гърция нещата не стоят добре.

И ни остава да търсим партньорство с турската страна“. Ние от Blife.eu ще добавим, че на всички стана ясно, че партия ГЕРБ също е протурска и сега всички Българи, Арменци , Роми и Християни трябва да се гордеят, че са гласували за еничарите си !
Благодарим на електората на ПП ГЕРБ, че предадохте България !

Надяваме един ден децата Ви да могат да Ви простят, ние обаче не можем !
Обръщаме се към всички демократи с думите „опомнете се, Борисов Ви клати“ !
ВИЖТЕ КАК БОЙКО БОРИСОВ НАПИСА БУЛГАРИСТАН И СЕ ПОДПИСА !!!
Думите на Ердоган са еничарите не носят бради !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.