Ех, другарки и другари, управляват ви педали!

Ех, другарки и другари, управляват ви педали!


Добре, че е тази женица, че държи здраво юздица.
Искахте Демокрация, но пак дойде национализация. Имахте индустриализация, но направихте си приватизация. После ограбиха народа с инфлация. Имаше народ и нация, а сега живеете в Боклуци като мишки в канализация. Някога човекът за човека беше брат, а сега не струвате и пукната пара. Одарихте на гурбет и търговия, но живеете в немотия. Селата упостели, душите осиротели, децата в чужбина не ще се върнат в тиквената татковина. Не остана ни народ, ни нация, а всичко търси евакуация. 45 години стига, а времето е ваше сега, времето стига ли ви, как е? Ех, другарки и другари, някой може ли да ми обясни от къде се появи третият ви пол – едва ли?

Затрихте Армия и Авиация, а сега кой ще пази вашата Демокрация? По мое време нямаше портокали и банани, но имаше колбаси от месо и сиренето бе от мляко и ходехте на море и планина всяко лято, а сега и до магазина не можете да отидете нали, защото нямате пари?

Ех, другарки и другари, знам, че си спомняте за Комунизма с умиление, но това, което беше не ще се върне вече. 45 години стигат и бяхте над девет милиона, а сега 30 години не ви стига и сте четири-пет милиона в страната, но ще ви стигне. Още малко ви остава и от Народна Република България ще остане купчина боклук на европейската карта . Ех, другарки и другари, вие позволихте този боклук тук да се стовари! Никой не препречи влак или камион, а Борисов всеки час лапа по милион.

Efekt 2

Дишайте прахови частици, пийте вода когато имате с хлор дето носи мор, яжте си бананите и другите имитиращи продукти. Стойте си по домовете, цъкайте си в нета, мълчете, че останаха две-три петилетки и всичко ще приключи с таз държава от най-древният народ станахте най-простият народ!

По мое време имаше над 39 000 професори и академици, а сега имате толкова политици, но за тях дума няма да обеля, вие си избирахте, „мера според мера“. На някой Демокрацията им отне много, на други даде от това, което взеха от народа! Демокрация та Демокрация, нека бъде вашата воля!
Само да не дойде пак инфлация?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.