Жабата в гьола на АЕЦ „Белене“ !

Жабата в гьола на АЕЦ „Белене“ !


Вижте какво се говори за АЕЦ „Белене“
от Цветан Василев: Богомил Манчев ми е казвал, че е отчитал в Бояна половината от парите, които е получавал за АЕЦ „Белене“.

Информацията идва от анонса за интервю в неделя между Цветан Василев и Сашо Диков по BIT TV. Цветан Василев твърди пред Сашо Диков, че лично от шефa на “Риск Инженеринг“ Богомил Манчев е чувал, че той е отчитал половината от сумата, която е получавал за АЕЦ „Белене“ през годините в Бояна. В краткия телевизионен анонс, чрез който Сашо Диков рекламира предаването си по BIT TV предстоящата неделя не се разбира обаче на кого точно Манчев е давал пари в Бояна.

Сами той е взимал над 800 000 лева от държавата чрез „Уорли Парсънс“, половината от които отивали в Бояна. Според мнозина и Цветан Василев, и Богомил Манчев имат предвид депутата от ДПС Делян Пеевски и неговия хотел „Берлин“ в Бояна. Кой в действителност е получавал „връщанка“ ще разберем по BIT TV.

Efekt 2

Източник: nbox.bg

Ние от Blife.eu можем да кажем колкото повече се рови в изкопите на АЕЦ „Белене“ толкова повече имена ще излизат, но най-интересното е, че винаги има хора в сянка, а те за това са в сянка, защото по пътят към тях има такива пък на които викаме бушони !
И след като Борисов е взимал пари някак си е неморално нито етично да се навира в тази схема ! АЕЦ „Белене“ е твърде голяма хапка за Бойко, Пеевски, твърде голяма хапка, която ще им приседне и на двамата !

В България имаме поговорка, че „волът като рови на гърбът си го хвърля ” и ние медиите ще следим как ще свърши тази тема, която от дълги години е била и ще бъде забулена в тайнственост !
Много правителства се смениха, а темата АЕЦ „Белене“ остана и сега ще е така АЕЦ „Белене“ си е там, но Бойко и Пеевски не са там ! АЕЦ „Белене“

Някога Тодор Живков имаше поговорка „всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола”, а Борисов забрави това и народът му го припомни !
Сега остава и хората зад АЕЦ „Белене“ да сменят и жабата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.