Живот в лъжа


Живот в лъжа
Човек не може да избира лъжата, в която живее, но може да избере кой да го излъже! Политиците са тези продавачи на лъжи!
Казвам продавачи, защото скъпо и прескъпо ги плащаме !
Плащаме не само с високите данъци и такси не само с високите цени на газ, ток и вода плащаме ги с това, че децата ни нямат детство и живеем в несигурни времена ! Плащаме с нашето здраве, с живот под стрес и напрежение, с живот с мръсен въздух и храна, и с кална вода !

Плащаме за това, че сме наивни или глупави, ако щете, но докога?
Време е да с промени това!
Промяната не ще да бъде в политиците, а в нас самите!
Трябва да спрем да вярваме на лъжи и да поискаме конкретни действия!

Вижте майките на деца с увреждания – те не бяха заради болката си там, а заради болката на цяла България те цял живот живеят с болката, но не искат да живеят с лъжата !
Време е да променим света около нас, време е да кажем стоп на лъжата !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.