Жив е той, жив е – Сорос

Жив е той, жив е – Сорос
Жив е той, жив е – Сорос

Жив е той, жив е, да еб@ неговата мама и Сорос ли е, какъв е!

Всички читатели на ВИЖ ТУК в Blife.eu вчера четохме за Джорд Цорос, че бил мъртъв !

Естествено световните агенции не говорят за това и не се потвърди и от големите медии, но ни останаха „добрите пожелания” за гадината !

Този експеримент показа много неща !
Веднага някой медии тръгнаха да доказват, че е жив !
ВИЖТЕ КОЙ БРАНИ ЧЕСТТА НА СОРОС!
Кой брани Сорос

 

Интересното е, че освен, че Спонсорираните структури от неговите организации са само сбирщина добре платени родоотстъпници и нищо повече !
Наемници, които ако не им платят няма да си мръднат и малкото пръстче за личността на Джордж Сорос !
Всяка медия трябва да носи актуалност, но понякога ние си избърсваме ръцете като посочваме източник дори и когато не е достатъчно надежден !

Efekt 2

Редакторите на Blife.eu също са изтъкани от чувства и страсти и често публикуваме неща, които дори само искаме да се случат !

соросоиди
Жалки соросоиди само 14 !

 

ВИЖТЕ колко са действителните соросоиди и тролове, които на драго сърце безплатно работят за СОРОС – само 14, толкова са докладвали публикацията !

След като се раздадоха много милиони в България днес е часът на истината и парите са хвърлени на вятъра !

И ние от Blife.eu сме доказали на Джордж Сорос, че всички пари, които е раздал на фондации и НПОТА са били на вятъра и той не е най-голямата финансова акула, а най-големият шаран !
И преди сме говорили за Сорос и дейностите у нас !

Скъпи приятели, чувството, че това име Джорд Сорос, което дърпа конците на не едно правителство в света е най-прецаканият балък, който прецаква светът и ние си доказахме на Вас и на нас, че по-голямо назидание за него не е смъртта, а приживе да види с очите си колко прецакан е !

До всички Тролове , Орки, Хейтъри и раннобудни студенти и протестни мрежи, до всички художници, който нарисуваха паметника на съветската армия с надпис „в крак с времето“ !
До всички онези крайно десни радикални субекти в социалните мрежи !
Ще Ви го кажем както казваме на село !

Слаба Ракия сте
Слаба Ракия сте!

Слаба Ракия сте !
Идването на Тръмп май е най-доброто нещо, нещо за социалните мрежи !
И езика на омразата изчезна, веднага свободата на словото се върна !

Вижте още по темата Сорос от Blife.eu!Сорос

ТУК ! 

ТУК!

ТУК ! 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.