Забравеният еталон за Циганските гета !

13087924_1236780009695293_237454471674512139_n


Държавата може, но не иска !

През 1992 г. барети смазват от бой хиляди в ромското гето “Токайто” в Пазарджик.
Циганите от махалата в града и до ден днешен треперят, когато се сетят за разигралите се събития.

Акцията е оглавена от тогавашния шеф на полицията в града Арлин Антонов.
На 28 юни, след като младо семейство изчезва в циганската махала на Пазарджик, той мобилизира баретите и блокира квартал “Изток”. Отвлечено и изнасилено от 73-ма мъже бременно момиче прави спонтанен аборт,
тъй като била бременна в третия месец, след което почива.
Нейния съпруг е пребит с метална тръба.
Възползвали се от недоразуменията у нас в първите години на прехода, самозабравилите се пазарджишки роми изграждат нещо като държава в държавата.
Набързо се появяват многобройни публични домове, нелегални магазини и търговци на дрога. Обикновените пазарджиклии не смеят да припарят наоколо. И има защо.

Efekt 2

Причината е, че често местни цигани, които се смятат за недосегаеми, извършват тежки криминални престъпления.

Така по онова време само за месец в циганското гето са регистрирани 7 изнасилвания и 8 убийства.
Наскоро назначеният шеф на полицията Арлин Антонов провежда няколко разговора с тогавашния вътрешен министър Йордан Соколов и главния секретар Богомил Бонев.
Двамата му дават картбланш за действия и единственото, което се чака, е правилен момент за започването им.
Около 1 час след полунощ на 29 юни Арлин Антонов получава сигнал, че в гетото е отвлечено младо семейство – на около 22 – 23 години. Мъжът е пребит с железни тръби, а жената е отвлечена в една от къщите.
Шефът на РПУ-то веднага отива в управлението и започва подготовка на операцията – повече не може да се търпи, защото чашата вече е преляла. Само за минути по тревога е вдигнат целият наличен състав на дирекцията.
Мобилизирани са всички курсанти в сержантското училище. В 6 часа сутринта квартал “Изток” осъмва блокиран. Започва жесток тараш – къща по къща, барака по барака.
Ченгетата вадят и трупат огромни количества крадени вещи, наркотици, оръжие…
“Заварихме в циганските къщи на махала “Токайто” над 70 български момичета между 13 и 16 години, вързани за леглата,
които са били “обучавани” за проститутки.

Под “обучавани” разбирайте, че по цял ден им се изреждат от махалата и това се филмира. Заплашват ги, че ще убият родителите им, че имат хора в полицията и гъкнат ли, ще стане много лошо”, спомня си години след случая самият Арлин Антонов в свое интервю.

“Хващам една циганка за яката и я питам какво прави това бяло момиче тук, тя не е твоя дъщеря? А тя:
“Мойто мъж дал 1000 марки, курва ша работи за нас!”
Как да не съм бесен от наглост и своеволия?!”…

Зачестилите не провокирани нападения на роми над екипи на “Бърза помощ” в страната предизвикаха за пореден път вълна от остра полемика, най-вече срещу българските цигани. Възникват нови поводи за напрежение, плод на неефективната държавна политика в сферата на образованието и в социума. И не дай си Боже, да се намери един нов Чочоолу, ВИЖТЕ ТУК или да се наложи барети отново да щурмуват нечии ромски квартал. България е заплашена от етническо разделение и нови конфликти. Време е политиците да предприемат съответните законови и други мерки в името на етническия мир и обществената сигурност.

Автори: Слави Ангелов, Иван Бутовски
Източници: 168 часа и sedmica.sliven.net

циганските гета

Ние от Blife.eu  ще добавим, че днес е друго! Днес полиция и жандармерия пазят циганите във всички градове.
Те пак си живеят в Гета, който са като град в градът и заедно правят държава в държавата, но този път тази циганска държава се отчита на политиците и те им се отчитат като ги субсидират и покровителстват свързани като с брачни халки !
Пак се шири проституция, наркотици, хазарт и всякаква престъпна дейност, но този път нашите момичета ги изнасят навън в чужбина да проституират. Този път организираните кланове под ръководството на циганските барони са намерили поприще навън в Европа !
Именно там са тарикати мангалите, именно там се представят за Българи и когато някъде в чужбина кажете, че сте Българин те затова Ви питат „ама Вие сте много бял” !
Но това е най-малкият проблем, проблемът е, че когато пооткраднат някой Евро Циганите се завръщат и започва едно надзаконие, едно чувство за безнаказаност и демонстрация на кой,кой е !
Скъпи коли, скъпи телефони, дрехи, баровски стандарт на живот за който бедните български момичета бленуват !
Бленуват, защото този модел на държание и подражание се наложи от чалга певиците и сбърканият хайлайф в България по чалготеките !

Цигански гета
И така нашите девойки омаяни с по някой дрешка и парфюм, с някой телефон и някой омаен мангалски заучен жест на кавалерство и хоп нашата девойка се озовава в един прекрасен момент в бордеите в Белгия, на витрините в Холандия или на магистралите във Франция !
Сега е жътва, милиони арабски жребци очакват новата свежа Българска плът !
И повярвайте ни тя е вече на път за Европа !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Ние от Blife.eu  уточняваме изрично, че нашите  публикации нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза нито създаване на изкуствено етническо напрежение .Ние не целим да насаждаме  враждебност,  ненавист или омраза към определена малцинствена група !Ние отразяваме действителната обстановка такава каквато е !Нашето становище е, че никой не виновен, че е роден циганин, Българин, турчин, еврейн  или арменец. Виновен става само когато извърши престъпление !

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.