Законите на Крум за Местан

Законите на Крум за Местан


Местан строши нагломера !
продължава да се държи така сякаш в България и Европа няма закони !
Или поне няма закони, които да важат за него !
Абе от къде идва тази арогантност, от къде идва тази наглост?
Ами от това, че никой не смее да му направи забележка дори в България !

Незнам дали стреля по вълци, но ако той живее в арабският свят и така наруши някой от законите на шериата например няма да може да се скрие в някое посолство !

Обръщаме се към тези законотворци, да спрат да творят закони угодни на тях и на политическите евроатлантически ценности, но пропагандиращи и говорещи с езикът на скандала с езикът на провокацията, макар и на майчиният им език !

Efekt 2

Време е за строги закони и тяхното прилагане !
В България се пише и чете на Български език, ако Местан не му харесва да отиде да живее там където се пише и чете на турски език никой не го е спрял !

Как може един депутат да дава пример, че може системно и абсолютно да нарушава даден закон и то преднамерено и целенасочено и цяла една държавна машина да си трае ! България над всичко и всички не Местан над всичко !

Ако Крум беше жив Метан щеше само да съска без език на майчиният си  !

Снимка: dnes-bg.org

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.