Заловиха мангалите ограбили игуменът на Кокалянският манастир !

Заловиха мангалите ограбили игуменът на Кокалянският манастир !
Заловиха мангалите ограбили игуменът на Кокалянският манастир !

Служители от Осмо РУ-СДВР задържаха извършители на брутален грабеж.
Работа по разследване на случая започнала на 24 юни тази година, когато в полицията постъпил сигнал, че в около 19:15 часа игуменът на манастира в Кокаляне бил нападнат от двама безбожници, които го съборили на земята, нанесли му удари по тялото, отнели мобилния му телефон и 200 лв. и избягали.

По случая било образувано досъдебно производство.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия самоличността на извършителите била установена.

Efekt 2

След броени дни мангалите Т.А./36 г./ и Б.И./34 г./ , и двамата от Самоков, били задържани в районното управление с полицейски мерки до 24 часа.
Мъжете са криминално проявени и осъждани за кражби.

Да припомним за тези, които не знаят – Кокалянският манастир „Св. Архангел Михаил“ е известен и като манастира на дядо Назарий.

блифе

Архимандрит Назарий, който десетилетия се подвизаваше в тази света обител, бе един от малкото български благодатни старци – наставлявал и възпитал стотици свои духовни чеда.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.