Започва акция „луксозни имоти“, но циганските незаконни имоти никой не пипа!

Започва акция „луксозни имоти“, но циганските незаконни имоти никой не пипа!

Луксозни имоти а ?
Никой не пипа циганските незаконно построени постройки, защото циганите са най-важният ресурс на ГЕРБ и сега върви процедура по обирането на кандидат тарикатите в ГЕРБ! Казваме в ГЕРБ, защото другите партии не участват в преразпределяне на еврофондове и държавни поръчки ! Истината е, че Цветанов е започна кампания по ограбването на своите !

Нещо от типът „тези дето са ти ги дали после са ти ги прибрали“ като при Петър Христов, но в по-лека форма на грабеж ! Всеки, който е имал реален бизнес у нас последните години е бил с индулгенции от ГЕРБ и те знаят за всекиго по нещо и сега по ченгеджийски започва щавенето на своите, а то други няма !

Както казват в ГЕРБ „една овца не я ли стрижеш тя маранясва” и така грабежът продължава! Направиха си специализиран съд и спец прокуратура, имат си комисия по отнемане на имущество придобито по престъпен начин ! И сега започва голямата национализация – един цирк пред европейците, че се борят с корупцията !

Efekt 2

Един цирк за затягане на редиците и създаване на още предпоставки за корупция ! Нима черната партийна каса на ГЕРБ, която се пълни от тези бизнесмени, а не корупция по високите етажи всички си плащат рекета на ГЕРБ и никой не говори за това !

Е поне парите им ще отидат за закупуване на цигански гласове по гетата и именно в тези гета има огромен брой незаконно построени имоти, но там не смеят да пипат, защото ГЕРБ е богата партия и много са УСВОИЛИ и без баровците дето са крали могат, но без циганите не ! Затова и акция „лукс“ е поредният цирк на трибуната на европредседателственият манеж !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.