Защо в Америка нямат паради ?

Защо в Америка нямат паради ?
Защо в Америка нямат паради ?

Да си поговорим за Паради Защо в Америка няма военни паради ?
Някой ще кажат, че парадите се правят в чест на победа от някой война или пък в памет на загиналите в някой война и се засвидетелства признателност, почит и уважение !
Америка

Ето и мнението на полковник Марков : Полк. Николай Марков реши да зададе един много правилен въпрос, чийто отговор може да потърсите сами в себе си, аз за мен си знам, но все пак вижте какво мисли той!!! Въпрос, който никой не желае да зададе, въпреки претенциите за свобода на много псевдолидери. За да направиш военен парад на признателност и жив спомен, първо трябва да имаш ОСНОВАНИЕ!
В самата Втора Световна война американците имат жертви, колкото жители има в едно сибирско село. Останалите “заслуги” са мощен международен бизнес с оръжие, платен от всички умножено по три. Така и до днес, пък и до свършека.
А от това не следва парад на победата, нали?

Другите евентуални основания биха могли да бъдат една Гражданска война, в която се бият сами със себе си, една катастрофално загубена война във Виетнам, две ядрени бомби в противоречие с международното право и квалифицирани като военно престъпление срещу човечеството, както и безсмислено опустошаване на целия арабски свят.
И ако всичко това трябва да се почете с военен парад пред Белия дом, целият свят щеше да бъде възмутен от цинизма им!
Затова парад в САЩ няма!
И няма да има, докато най-голямата ценност със сила на Бог в заблудените им души са парите, а не хората!
Точно обратно на формално развяваните като оправдание ценности…

Efekt 2

А ние от Blife.eu питаме Китай защо правят Военни паради и Северна Корея също, а дори и нашето Военно министерство показва военната си мощ също, макар да на полвината на една китайска рота !

В действителност каква е целта на военните паради, какъв е техният ефект и полза за нацията, която ги прави !
Ние мислим, че там където една страна живее в условия на война или в условия на подготовка за война се правят паради за да се покаже военна мощ, да се покажат малко мускули пред тези, който я заплашват, но медала има и обратна страна – един парад страшно много повдига патриотичният дух на нацията, един парад дава сила на една нация и чувството, че има кой да ги защити във време на война и е много важно за една нация чувството, че страната се грижи за своите поданици, чувството на гордост в една нация е много важно !

И само така една нация е готова да устой на външни инвазии, само така една нация се чувства силна и НЕЗАВИСИМА !

Когато една страна възпитава родолюбие и патриотизъм тя ще пребъде, защото цял един народ е готов на саможертва за своята Родина !

А в България махнаха дори думата Родина от учебниците !

Сегашното правителство ни забрани да имаме Род и Родина, патриотите са наказвани само за дързостта, която са проявили да направят нещо за Отечеството си !
Всички са натискани от държавната машина !

Е как да просъществува нашата нация щом ни казват, че сме ТЮРКИ по произход и всичко Българско и родно се покварява и се променя от образователното ни министерство !

Имали сме епоха на Възраждането в България и хората са строяли училища рамо до рамо и Църквата е взимала дейно участие в ограмотяването на нацията ни !

След това имахме епоха в която Образуванието бе издигнато на висота и тези умни и образовани хора работиха в заводи, който пак рамо до рамо хората построиха за да имаме икономически подем !

Днес рамо за нищо и не се надгражда! Образователният ценз е свален на нива чалга ! Казарма няма, защото армия няма !

Заводите ни са ….. кой заводи работят по-точно !

Работническата ни класа се превърна в Болни хора, клиенти на Здравното ни министерство, което пък влезе в търговският регистър, а там нещата почиват на други закони!
Хипократовата клетва стана все едно я е писал самият Луцифер !

А хората се превърнаха в статистика и цифри, а в математиката. Всичко почива на точни числа, теореми и цифри, а те нямат душа!

И ако пред една нация за да оцелее има няколко приоритета – здрава и силна нация, умна и технологично прогресивна нация и тези здрави и умни хора да могат да защитят своята територия за да има къде да се раждат децата на тази нация, то не знам какви са приоритетите на това правителство, но със сигурност не са тези !

И когато една нация има по-малко тежка техника от един земеделски производител не ми го хвалете това правителство !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.