Защо Ваньо Танов се спомина, а Дянков емигрира?

Защо Ваньо Танов се спомина, а Дянков емигрира?


Чуйте запис на Танов и Дянков, който ще ви отвори ушите и очите кой и как се управлява страната ни! Това е моделът Борисов, а другите бушони и временни актьори. Някой актьори обаче умират на сцената, а други премират от страх да не станат като тях.

Мутренският модел на този бандитски стремеж за всяване на страх и контрол парализира мозъците на управленците и те без да се допитат до Борисов нищо не правят, а като стане белята Борисов им иска оставките за това, че са изпълнили неговите разпоредби.

Умират хора всеки ден някои обаче умират заради тайни, други заради това, че са алчни, а трети по принцип. Бандитите умеят да управляват по бандитски, но лошото е, че министерството на вътрешните работи и разследващите служби се ръководят пак от тези бандити и няма как да има действащи закони, морал и справедливост като медиите показват това, което им се каже, а истината е тази, която ги устройва, ако някой не ги устройва моделът е ясен – „Алло, Ваньо съм“!

Efekt 2

Лека му пръст, някой гласове и след смъртта си нашепват и врата открехват!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.