Защо не протестираш българино?

Защо не протестираш българино?


Защо не протестираш българино?
Да не би да сте добре, богати и щастливи или браните трохите хляб?
Под натиск на системата са множество граждани в страната !
И така на практика множество по-будни граждани са арестувани като в страната почти няма град, в който да няма извършени арести на хора, които са по-активни на протестите !

Това е политически натиск и репресия !
Множество провокатори по протестите с димки и бомбички имат една цел – да създават смут и да прогонят майките с деца за да не им плашат и травмират децата с взривове, шум и димки !
Полицаите снимат лицата на протестиращите и после се създават процедури през техни близки или роднини, или директно им казват да не се занимават с протести, защото щели да загубят това или онова !

Хиляди актове са написани на хората, които излизат на протест с автомобилите си !
Държавата е в хаос, правителството се крие, народът е мачкан с високи данъци и такси, хората са притискани с високи цени и ниски доходи, хората са гневни и са на пътят, на улицата, защото са недоволни и искат оставка!
А ти, който четеш това защо не протестираш? Българино, добре ли си, щастлив ли си, как си, а децата ти как ще са утре?

Efekt 2

Facebook

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.