Защо Русия ни е враг + ВИДЕО

Защо Русия ни е враг + ВИДЕО


Защо Русия ни е враг? ТУК ЩЕ НАМЕРИТЕ ВСИЧКИ ОТГОВОРИ !
Защо Русия ни е враг и кой командва мислите на Борисов?
Истината е, че Българското правителство не служи на Българският народ нито на страната ни, а още по-малко на интересите ни !

Не служи и на Европа, в която се намираме !
Всички знаем максимата „приятелят на моят приятел е мой приятел и врагът на моят приятел е мой враг“!
И ако някога се побратимяваха Български градове и заводи, села и читалища днес не се случва това с Америка и Българският народ, ако някога с Русия бяхме като равни, днес със САЩ не е така?
Не е така, защото правителството ни е марионетно !

Нашите политици се водят само наши, а иначе казано са техни на САЩ!
Иначе защо Бойко Борисов ще пита президента Румен Радев за какво ни са самолети, за какво ни е армия и нека Радев каже срещу кого ще воюваме? Един доста лицемерен въпрос !Защо Русия ни е враг

Efekt 2

Но и доста на място поставен, защото Румен Радев говори за отбрана, а не за нападение!
Та да се върнем на темата защо Русия ни е враг ?
Ами гледайте това видео: Сега да си припомним и посланията на Борисов към обществото !
Заглавията в пресата те не са към нас хората, а те са по-скоро за службите, които следят пресата!Защо Русия ни е враг

Според правилата на войната, която се води между САЩ и Русия тя си е чисто икономическа, но според видеото и историята до сега Америка води война с други ръце, с други войници и тя не води воини на собствената си територия нито със собствената си армия!

Тя се намесва в краен случай както казва Джордж Фридман!
Кой е Джордж Фридман?
Той e американски политолог, основател и директор на частната информационно-аналитична разузнавателна компания Стратфор.
Автор на няколко книги, сред които най-известната е „Тайната война на Америка“ от 2004 г. Фридман е роден в Унгария в еврейско семейство, което преживява Холокоста.

През 1949 г. семейството на Фридман се мести в Австрия, а няколко години по-късно – в САЩ. В САЩ Джордж Фридман се сдобива със степен по политология от Градския колеж на Ню-Йорк, след което завършва публична администрация в университета Корнел.
От 1974 г. преподава политически науки в частен колеж в Пенсилвания. Началото на кариерата си, белязана от геополитиката, Фридман, както и повечето от неговите млади колеги, посвещава на съветско-американските отношения.

През 80-те години на 20 век Фридман пише няколко научни статии по въпросите на глобалния военния баланс и ядрения паритет. През 1994 г.

Джордж Фридман основава Центъра за геополитически изследвания към Държавния университет в Луизиана, ангажиран със стратегическо прогнозиране. През 1996 г. Фридман създава частната разузнавателна агенция Стратфор.
Когато тези думи излизат от устата на такъв човек ние сме склонни да вярваме, че в България нищо не зависи от Бойко Борисов !

Следователно защо ни е премиер бе хора ?
Совалките на Цветан Цветанов до САЩ също са за да се подмазват на световните властелини !
И когато Цветан Цветанов Ви говори за фалшивите новини забележете, че тези опорни точки бяха в устата и на соросовите подлоги от Медияпол, Капитал и Клуб зет!

Това не са техни мисли, това са опорни точки, които се въртят като МАНТРИ по телевизия и радия, по медии и сайтове, това са мерки за борба с хибридната война на САЩ срещу не само Русия, но и за борбата над контролът над вашето съзнание !
Това, което казва Борисов и Цветанов това не са техните думи и мисли, това са техните гласове, но припяват по нотите писани от съветници и консултантите на ЦРУ у нас !
Защо Русия ни е враг ли, ами по заповед най-вероятно !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.