Защо Русия не ни е враг?

Защо Русия не ни е враг?


Вижте защо Русия не ни е враг номер едно сега !
В момента сме колония на САЩ и няма какво да се заблуждаваме !
Двете големи суперсили са в конфликт и Бойко Борисов командван от Вашингтон обявява Русия за Враг!
Както през Комунизма Тодор Живков обявява западните страни за врагове на СИВ !
Нормално е да си на страната на своят партньор !

Има една поговорка, че приятелят на моя приятел е и мой приятел, но врагът на моят приятел е и мой враг,а врагът на моят враг е мой приятел !
Днес обаче партньорството е някак си малко извратено и интересите са само на едната страна – на по-силната ! Това не ми прилича на партньорство, а на робство !
Така България е между два полюса – на Европа и на САЩ!
И тези полюси засмукват всичко, което имаме добре опаковано под думата партньори, че ние сме в част от Европейското семейство или равноправни членове било в НАТО, било то в Европа !
Няма такова нещо, а на практика се говори за Европа на две скорости и да не кажем, че скоростите са повече !

България се третира от своите Партньори като колония, която има за цел само да доставя Злато, Дървен материал , суровини – пари и пари !
Това е, взима ни се всичко, което ни е дала природата и целият човешки ресурс и здравето на нацията, ако щете!
Това не е партньорство, това е робство, а робът няма право на глас дори ! Уж сме независима парламентарна република, а нямаме право на собствена икономика нито тежка, нито лека, нито на земеделие, нито на нищо и даже фирмите в сферата на услугите са техни, всичко е тяхно на Партньорите !

Efekt 2

Това не е партньорство, това е робство !
Взимат токът ни и ни го продават, взимат водата ни и ни я продават, няма я държавата !
Цялото наследство на онзи гаден комунизъм се приватизира, а сега приватизират дори инфраструктурата ни, магистралите, пътищата, ЖП транспорта ни, всичко !
И така всичко, което е построено през онзи комунизъм за народа и в името на народа сега народа ще си плаща за него на Партньорите ни !

И така дългова криза на робът е огромна и нашите партньори ни дават самолети, танкове, машини, технологии, но трябва да си ги платим и ни дават заем да си ги платим и така думата „дават“ на практика е продават !
Продават ни всичко наше на нас самите !
Да се върнем далеч във времето когато България имаше друг партньор Русия !
Тогава до колкото си спомняме Русия ни даваше, но ни опростяваха дълговете, даваха ни БЕЗВЪЗМЕЗДНО и ни подаряваха !

Огромна разлика нали ?
Тогава имахме икономика, имахме заводи и всичко беше от хората за хората и наистина бяхме независими !
Нямаше Руски военни бази у нас, които да гарантират техните интереси, нали? Напротив те оборудваха нашата армия, даряваха и подаряваха хиляди единици военна техника и кораби !
Ние имахме собствени заводи за производство на кораби и собствени заводи за производство на оръжие с подарени патенти за това оръжие от Русия, тази лошата ! Който сега пак нашите партньори слагат ръка на тях без да са завили едно болтче, без да сложили една тухла в тях !
До колкото си спомням България не изнасяла суровини за Русия, а е внасяла от нея !
До колкото си спомням токът и водата си бяха наши и на ниска цена !
До колкото си спомням ни подаряваха петрол и газ за МИЛИАРДИ, а ние бяхме техен верен страж на границата с Турция и Гърция !

България бе аграрна страна и Русия ни изкупуваше целият излишък от Винпромите и консервените комбинати, но ние имахме ТКЗ по подобие на Руските колхози ! Защо Русия не ни е враг? И пак тази Русия обучи десетки хиляди Българи в Москва и други градове и после ги върна у нас да приложат наученото с техника и модел на работа интересно нали и за това никой нищо не казва днес ! Това е партньорство, това е отношение, което тогавашният ДЪРЖАВНИК Тодор Живков договори !

Имахме всичко, което гарантираше суверенитетът ни и независимостта като произвеждахме си всичко необходимо !
Като добавим и безплатното образование и здравеопазване и това, че народът не знаеше какво е бедност и нищета и нямаше престъпност !
За тази Русия става дума, която наричахме братски народ, която не веднъж ни е дарявала свобода и независимост !

Днес обаче я наричаме враг номер едно, а дали е била враг или не Вие преценете, но едно е сигурно !
Че ние няма да вдигнем оръжие срещу този „Враг”!
Напротив, днешните партньори може да очакват сериозна сепаратистка дейност тук у нас ! Защото над 80% от хората харесват Русия и не я намират за враг, а напротив трябва да сме им задължени до гроб за това, което е направила за нас !
Днес няма държавническо управление, няма национални интереси, а всичко е корпоративни интереси, които правителството ни трябва да гарантира и за това управлява !
Няма как да се върне комунизма и Русия не е същата, но народът помни и си спомня, че Русия не ни е враг, а по-големият Брат !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.