Защо сте бедни ли, попитайте Борисов!

Защо сте бедни ли, попитайте Борисов!


Защо сте бедни?
Въпросът, който всеки си задава е „защо съм беден и къде греша“?
Всеки е беден в тази страна – един не му стига левче за хляб, а на друг милионче за яхта, така е било и така и ще бъде !

Още хан Крум е казал:
„Странно са разпределени благата на живота между хората: на просяка нищо, на бедният малко, на богатият много, а достатъчно – никому“!

Тук ще добавим и едни други думи на един умен човек философ по време Римско Сенека:
„Не е беден този, който има малко беден е този, който желае много“!

Efekt 2

Та защо съм беден няма нищо общо с философията, мъдростта, а с времето ! Всеки един от тези мъже е казал нещо много умно, но то е било в други времена и нрави, а не като в сегашната среда !

„Среда“ интересна дума, цял живот я търсим, а тя се променя, променяме я и ние хората и зависи в каква среда се намираш за да успееш финансово, ще се съгласите с мен !

Ако сте гъвкави и комерсиални, ако сте находчиви и дори нахални имате процентен шанс да успеете в живота чисто материално, но винаги ще има НО ! Дали ще имате финансовата мая да започнете, дали ще имате икономическото образование, дали ще сте при правилните хора в правилният момент и време, дали ще ви се позволи да се реализирате много, ако-та и едно НО !

Истината е, че в България има много повече хора и структури, които регулират тези процеси да не кажа, че те се хранят от това и са създадени да смазват всяка една идея, всеки един човек, всеки един порив на вашият дух, всеки един опит да успеете !

Завистта е най-близка до вас, но и разследващите органи също играят голям фактор как да ви откраднат идеята, как да ви откраднат бизнеса и накратко как да ви вземат парите !
Банките като УЖ Ваш инвеститор също търгуват с човешките души, съдби и крадат се идеи, бизнес модели, така наречените практики и се продават, а какво става с човекът създал целият модел, ами потъва в заеми и нещо все се обърква в един момент !

Мафията, която седи над Банките и МВР, над ДАНС и НОЙ и Данъчни, над политиците тя от какво живее, тя как се храни, ами от такива, които искат да успеят и техните идеи и ако сте били достатъчно гъвкави и успешни да надхитрите предните тях не можете да ги надхитрите и тук идва нерегламентираният метод на контрол, отвличания, рекет, изнудване, побой и каквото може да ви дойде до главата естествено всичко това няма как да бъде спряно нито от съд, нито от прокуратура и няма институция, която да ви защити от мафията, защото тя е над всички институции затова и в България има една приказка:
„Всички държави си имат мафия, а у нас мафията си има държава”!

Та защо сте бедни ли, не защото не работите и не се борите да промените социалният си статус всеки ден, а защото други работят вие да не успеете и не е само персонално само към вас, а към всички, които не са от котилото на привилегированите !

Живеем в бандитска държава –парите, имотите само сменят своят притежател и това е така не от вчера, а от последните 27 години ! Как ставаш Богат ли, ами ставаш главен секретар, умират 148 мафиота и никой не пита защо, никой не пита къде са и парите, имотите, колите, никой не пита ! Ставаш кмет на София, притежаваш града и всички в него и пак умират мафиоти, но темета не е интересна за медиите и вече тук темата са проекти, заменки, имотни измами, усвояване на фондове накратко да прибере държавната пара или по-точно вашите пари от данъци и такси !

Правиш партия, печелиш – купуваш избори !
И всички от престъпната ти структура стават национални монополисти и вече не грабиш само в един град, вече притежаваш всички градове !

Намираш си по един бандит – политик с обществен статус – да ги е страх повече хора от него като правиш го кмет и така грабежа се разпростира като раково образование в цялата страна, потоците на пари потичат от десетки хиляди места, хиляди проекти, еврофондове, държавни поръчки, милионите се превръщат в милиарди и мафията контролира всички и всеки !

Принципът е следният – бедният човек лесно се контролира, богатия има право на избор, но бедният не !
Защо си беден ли, ами досещай се сам !
Мислите си, че всичко е от Бога в този живот, всичко е от Борисов да знаете и всичко, което сте придобили пак там ще отиде !
Банките ще ви забатачат кредита, от МВР ще те побъркат от номера, от Мафията ще Ви ограбят, а другите ще те размотават и ей така ще съберете доста глоби и запори как си мислите, че ще успеете ?

Кой е успял в страната поне за по-дълго време де КОЙ, а да КОЙ, ама и на него ще му се вижда края !
Истината е, че всички ние сме на милостта на мафиотите в тази страна, а те милост нямат и единственият начин да си успешен бизнесмен е да станеш премиер, но за жалост тази позиция е окупирана вече от Борисов 1 и 2, а Борисов 3 без бой няма да я даде !
Защо сте бедни ли, ами доят ви като овца – данъци, такси и всякакви такива държавни като приоритета е да напълнят държавната хазна за да има от къде мафията да яде !
Проблемът не е във вас или в страната, проблемът е в мутренският модел на управление за съжаление ! Затова в тази държава нито да имаш, нито да нямаш материални блага, защото все някой ще ти завиди и тогава каруцата се преобръща и всеки рано или късно всичко с лихвите си връща ! Затова както е казал Митьо очите „яжте, пийте и си носете новата бронежилетка, че виждате какво е в страната“!

Защо сте бедни ли, ами не протестирате, не се сърдите дори във фейсбук не споделяте и не коментирате, бедни сте, защото позволявате Мафията да ви управлява, да ви мачка вас и вашите деца като гледате как това се случва за бела !
Днес мечката е у съседа, после и през вас минава и на никой в тази държава не му се разминава !
И докато сме разделени и докато си мълчим мафията ще богатее, но не и Вие !

Мъдри приказки много, „че не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава” и кой не бил прост, но докато на премиерският пост е тоз за целият народ вечно ще е рамазан или на строг пост !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.