Защо сте болни ли, попитайте Борисов?

Защо сте болни ли, попитайте Борисов?

Защо сте болни ли?
Всички се чудят защо има бум на онкоболни, защо има вирусни епидемии, защо няма здрав човек в страната без значение богат или беден, без значение на партийно самоопределяне или етнос, без значение пол и възраст всички сме мишена, всички сме лош материал !

Защо има Бази на Американското „благодетелно” правителство у нас, което след като пося семената на демократично общество полага и други грижи за него като напоително поливане с отровена вода или редовно пръскане ?

Няма да говорим днес за химикалите, който слагат във водата, а ще обърнем внимание на това с какво ви пръскат вас и вашите деца и всички нас !
“Не случайно наричат химтрейлите беда за човечеството!
Изследователите алармират, че под химтрейлите на земята, по тревата и по листата на дърветата са намерени микрочастици от оксиди на барий и алуминий, както и проби от микроорганизми и вируси с неприроден произход!

Efekt 2

Много западни учени смятат, че това може да бъде скритата причини за масовата и необяснима смърт на риби и птици в различни региони на планетата, неочаквани епидемии, които една след друга избухват „изведнъж“ и със завидна периодичност.

Дали това не е причината всички ние да сме болни от нещо, а това нещо е последваш ефект на микса, който сме събрали в нас от храните, водите и от това, което сме вдишали !
попитайте БорисовЕдин от първите, които съобщават подробности за химтрейлите е американският изследовател Майк Блеър. През 2001 г. той публикува в САЩ доклад, в който се посочва какво именно се разпръсква от самолетите: „бацили и ентеробактерии, дехидратирани червени и бели кръвни клетки от човешка кръв с онкомутагенни параметри, ензими и бактерии, които се използват в лаборатории за промяна на ДНК.

А за посочените соли на барий и алуминий – пръскането се организира в рамките на програмата на НАТО – радарната система RFMP: тя се основава на ефекта на отразяване на радиовълните, което позволява да се наблюдават различни обекти в три измерения (3D)!

Оксидите на тези метали образуват химична завеса, като бяла мъгла, закриваща небето над облаците.

Тази мъгла е в състояние многократно да засили ефекта на електромагнитната енергия, може да прави точни триизмерни карти и изобщо всякакъв вид триизмерни образи.“ Някой иска ли да ми обясни, че правителството не знае за това ?

Някой може ли да ми обясни сега, че Бойко Борисов и МО Николай Ненчев не знаят какви ги вършат Американските самолети у нас ?
Това ли е партньорството в НАТО за което говори Бойко Борисов и какви са ангажиментите, който той е поел във Вашингтон за който крие както крият и това на което подлагат цялата си нация на едно бавно и сигурно изтребление !

Като добавим това, че това правителство е поставило отговорността на чужди вериги да решават с какво ви хранят, знаете ли какво ядете ?

Сега да добавим и генно модифицирани зеленчуци, който се внасят и семената на тези зеленчуци, с който местните зеленчукопроизводители захранват вашата трапеза и мутацията става пълна !
Не говорим за демокрация, а говорим за мутация за която правителството мълчи, но пък имат слоган „с грижа за гражданите“ и те се грижат повярвайте ми !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.