За силата на малките! Корективът не винаги е мерило!

За силата на малките! Корективът не винаги е мерило!


За силата на малките и слабостите на големите!
Внимание, в тази публикация има снимки, които не са за хора със слаби сърца!
Силата:
Понятието за сила е известно още от дълбока древност, но философите на античността като Аристотел и Архимед правят фундаментални грешки при обяснението ѝ, което отчасти се дължи на комплексността на силата на триене и оттам на неадекватната представа за същността на движението в природата и неговите закони.

Триенето на между политическите формати в Народното Събрание поражда и други сили като гняв, ярост и агресия, която се прехвърля върху биомасата наречена електорат!

Разделението на леви и десни, на сини и червени води само и единствено до отслабване на малките в борбата им срещу големите!
На Народното Събрание има надпис „Съединението прави силата“!
И това е така откакто хората съществуват!
Още в най дълбока древност нашите прародители са го прозрели, че за да оцелеят те трябва да работят в екип и така са побеждавали огромните Мамути, и така само племенните общности са оцелявали!

Efekt 2

Днес обаче за да победи българският народ своите диктатори, своите душмани трябва да е организиран!

Точно тук е слабото място на нацията ни – ние не сме организирани, не сме единни и затова сме мачкани, смазвани един по един! Трябва коректив – еталон, образец; вид шаблон, модел, думата идва от книжовния френски език и означава „Мерило за правилност“!

Загубени са моралните ценности на една епоха – мерилото за правилно и неправилно е изкоренено, хората вече не са водени от ценности, но водещото е алчност, а с пари можеш да си купиш власт.

Властта поражда още власт и още пари, а Темида е блудница, която флиртува с хората с пари и власт !
Ето тук е заровен проблемът в магистратите, които трябва да наложат закона! Законът е врата в полето, казват някой и са прави, в тази корумпирана държава ! Едно малко птиченце ме спря от чисто човешка гледна точка, посегнах да видя дали е живо, дали има шанс да оцелее, но за зла ужас бе късно и мравките го бяха нападнали! Нали птиците се хранят с насекоми, но когато големият е в безпомощност малките в екип го побеждават!

Малките са добре организирани за работа в екип!
Това сме ние хората – мравките, но няма кой да ни организира, тук е проблемът!
Термитите, едни други мравки строят най-сложните архитектурни модели в света, но със силата на общата мисъл на колективният разум, макар и малки, и прости по природа създават чудеса!
Текат различни процеси и химични, и физични, и енергийни, който в съвкупност поразяват колективният разум и хората са дезориентирани, слаби и не вибрират с хармонията на този свят!

Дали става за психотронни оръжия, или Ви пръскат като мухи, или в храната и водата има химикали, които потискат вашите съпротивителни сили е въпрос на интерпретация или друга гледна точка !
Едно е вярно, че „съединението прави силата“ и докато народът Български не проумее това, че трябва всички ние да застанем зад една кауза наречена спасението на България няма да решим нито един проблем !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.