Здравей, как си, приятелю (1994) + ВИДЕО

Здравей, как си, приятелю (1994) + ВИДЕО


Здравей, как си, приятелю, помниш ли ги тези времена?
От времето когато микрофоните бяха с кабел и не стигаха !
От времето когато нямаше чалга, а метълът чукаше на вратата ни ! Загледах се в детайлите и замислих се за времето, че нямаше негативизъм, нямаше злоба, а всичко бе истински кристално чисто от хората за хората ! В музиката и песните бликаше любов и светлина, а на хората сърцата и душите прелива от нея !

Днес обаче модата е друга и тенденцията вече не е от хората за хората с много любов, а с агресия и разврат, с лошотията някой ни учи само това да харесваме!
Гледам и виждам как Певците поглеждат в краката си да не се спънат в някой кабел за да не станат за резил пеят, че са актьори в театър ту добър, ту малко лош, а днес театъра обаче не е добър !
Микрофоните нямат кабели, но от тях блага дума не се чува !

И ако някога в далечната 1994 година управляващите налагаха цензура и не допускаха зловредното западно влияние да манипулира колективният разум на нацията май е имало за какво !
Днес пак има цензура, но от друга партия, тя пък някакси не стимулира добрата песен изпълнена с добрина и светлина, която да заразява хората да бъдат по добри и човечни, а напротив – агресията ни облива ежечасно ! Новините пълни с убийства и катастрофи, говори се за смърт и убийства, показва се агресия над деца, над стари хора, хранят ни с злоба и някак си свикнахме с менюто и все това търсим да четем и гледаме !

Efekt 2

Заливани сме с лошотия, а тя нищо добро не е донесла на никого !
Днес искам да Ви попитам:
Здравей, как си, приятелю, по-добре ли живееш?
Демокрацията ни отне душите, отне човешкото в човека, но на този свят не с пари се живее, а с хора !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.