Златните момичета грабнаха златото в Москва!!! БРАВО!!!

Златните момичета грабнаха златото в Москва!!! БРАВО!!!

Златен медал за ансамбъла на България по художествена гимнастика в Москва

След като поведоха убедително в класирането за многобоя на първия за тази година турнир Гран При по художествена гимнастика в Москва. Днес „Златните момичета“ на България отново се представиха блестящо и изпълниха и своето второ съчетание без нито една грешка. Възпитаничките на Ина Ананиева са в състав Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Стоянова, Цветелина Найденова и Християна Тодорова.

Илиана Раева написа във Фейсбук: ЗЛАТЕН МЕДАЛ В МНОГОБОЯ ЗА АНСАМБЪЛА В МОСКВА НА ГРАН ПРИ И „МИЛА РОДИНО“ „Златните момичета“ на България изиграха и второто си съчетание без грешка днес и спечелиха златен медал в многобоя на Гран При в Москва!

Efekt 2

Момичетата на Ина Ананиева оставиха отлични впечатления от новите си композиции сред специалистите! След нас останаха отборите на Русия, Япония и Израел. Отличен старт в Олимпийската година!

Златните момичета грабнаха златото в Москва!!! БРАВО!!!

Ние от Blife.eu благодарим от наше и от Ваше име на момичетата за усиления труд и много тежките тренировки, за многото часове прекарани в залата за тренировки докато се стигне до тук ! Да грабнат златото и да изпълнят с гордост една цяла нация! Благодарим Ви от сърце !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.