Ива Иватта за Цецка ламята

Ива Иватта за Цецка ламята
Ива Иватта за Цецка ламята ! Вижте какво публикува на стената си възмутена Ива Иватта!Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

Ива Иватта

Това е гавра с паметта на Апостола, издевателство и груба злоупотреба с неговата личност! Никой от тях не е искал да ни види слаби и безпомощни, гърчещи се от глад и безсилие в лапите на ЕС, докато НАТО ни извива ръцете, насочвайки ги срещу хората дали 200 000 жертви за нашата свобода… Никой не е искал да види България умираща и предадена от свои …. Никой от тях не е дал живота си, за да види България ислямизирана … Не петнете името на Левски еничари, предатели и българоубийци, паразитиращи на нашият гръб! Това искаше Левски, ето ги неговите думи !!!
-Предателите трябва да се убиват.
-Работим чисто български и не искаме да се водим по никого извън Българско.
-Решили сме се вече – или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души!
-Сто и петдесет лири ли ви са по-мили, или вечен живот.
–Без революция сме загубени во веки веков.
–Близо е времето вече – българинът не ще бъде роб, а свободен.
-Аз съм посветил себе си на отечеството си още от 61-о (от 1861-о лето), да му служа до смърт и да работя по народната воля.
–Аз съм се посветил на отечеството си жертва за освобождението му, а не да бъда кой знае какъв.
-Всекиму ще се държи сметка за делата.
-Който не е чист, убивам го!
-Не си народен: виждаш народното зло и не го казваш.
-Часът на свободата призовава всеки българин да покаже на дело родолюбието си.
–Чисто народният човек се бори, докато може…, ако не сполучи…, трябва да умре в народната си работа.
–Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“.Цецка Цачева и Ива Иватта

Ние от Blife.eu ще допълним, че след Плевнелиев и Кристалина Георгиева сега на ход е Цецка Цачева да се гаври с името на Апостола на свободата !
Това е недопустимо така да се скверни най-святата личност на България и е неприемливо и нетърпимо такова отношение !
До кога ще търпим от ГЕРБ да се гаврят с Историята ни свята, до кога ще търпим ?
Ние не ви казваме за кого да гласувате, но ви казваме за кого да не гласувате и това е ГЕРБ !
Ето и една картинка от страницата Само за Истински Българи, която е в подкрепа на тезата на Ива Ивата и нашата, че ГЕРБ са антибългарско правителство ! Купуването и продаването на овце не е престъпление !

Efekt 2

Само за Истински Българи

Ние от Blife.eu  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.