Иде реч за ОСТВАКА

Иде реч за ОСТВАКА


Иде реч за ОСТВАКА

Българите в чужбина поискаха „оставка и съд за Бойко и ГЕРБ“
Българи протестират пред посолството ни в Лондон срещу политиката на кабинета „Борисов 3”. Протестът е организиран във Facebook под надслов: „Българи в България и чужбина против геноцида на Борисов”.
Дошлите на протеста носиха плакати с надписи „Мафията ГЕРБ!“, „Оставка и съд за Бойко и ГЕРБ“, „Системата ни убива!“.

Българите зад граница подкрепят исканията на българските майки от правителството, както и всички, които търсят правата си в родината си. Паралелни протести са планирани пред българските посолства в Мадрид и Берлин.

Efekt 2

“Нека се съберем заедно и кажем – СТИГА ТОЛКОВА!”, пише в призива във Facebook.

Молим всеки,който не се примирява с несправедливостите, беззаконието и безхаберието на политическата класа в България, да дойде с нас на мястото на събитието“, обявиха организаторите.
Източник: frognews.bg

Социалните мрежи са пълни свидеа на хора който протестират в Англия, Германия, Франция и Испания !
Огромна вълна от недоволство се надига в Европа и зад океана ! В канада и САЩ също протестират групи Българи ! Медиите крият това но международните медии виждат и задават въпроси !
Очакват се отговори от Бойко Борисов в международен план който той не може да даде ! И ако целият свят вижда политиката на Борисов то в България всички се правят, че не знаят за какво иде реч !
А иде реч за ОСТВКА!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.