Извънредно от Перник! Застреляха показно Роберто от бандата на Сашо Печения пред кафе „Малибу“

Извънредно от Перник! Застреляха показно Роберто от бандата на Сашо Печения пред кафе „Малибу“


Застреляха показно Роберто от бандата на Сашо Печения пред кафе „Малибу“
Стрелба пред кафе “Малибу” събуди тази сутрин перничани. Полицейски патрули са се струпали в района рано тази сутрин и е било невъзможно да се премине, съобщиха очевидци, цитирани от ZaPernik.

Според очевидци пред заведението е имало убит човек. Трупът му е закаран в съдебна медицина.
По непотвърдена информация е убит криминално проявен, в сутрешните часове около 03:00 часа сутринта. Спряга се името на 25-годишния наркодилър Роберто, част от бандата на Сашо Печения – наследник на Райко Кръвта.
Говори се, че е прострелян на масата до нонстопа при кафе “Малибу” с доста куршуми. Крясъци на хора: “Роби, стани, събуди се” са се чували, твърдят хора от района.

Все още няма официална информация от полицията за инцидента.
Източник: informiraise.eu

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.