Извън храната трябва и сеир

Извън храната трябва и сеир


Извън храната народе трябва и сеир и така сеир в изобилие, всеки ден скандали и тези от ГЕРБ колко наглост, колко алчнотия имат?

То не бяха мюфтии с мерцедеси, депутати с апартаменти за милиони и всякакви партийни номенклатури след суджуците в Добрич, не се спряха, краде се като за последно и от никой не се пазят, а пълна демонстрация на доминат сякаш ще са вечни и ще векуват на този свят !

А за народа кучета го яли, онези дето преминаха да лаят зад кервана!

Efekt 2

И така сеир много, ама хляб няма !

Всички сме свидетели как не спират да вдигат цените по магазините, вдигат цените на тока и на газта, ТОЛ такса ще вдигне още цените на храните, а народа гладен се забавлява и злобее!

Е видите ли и онзи го хванаха и какво от това като наказание няма!
Нямат страх нито от съд, нито от прокуратура, а полицията са назначени да ги бранят и народът по заповед да мразят! Нямат страх нито от Бог, нито от народа, защото то и народ не остана като кадърни, млади, жизнени и силни избягаха в чужбина, а тук са само болни, стари, слаби и немощни!

Те един протест не могат да направят камо ли правителство да бутат!
И така нагли, арогантни, алчни и безочливи са нашите политици и на практика сеир има, ама хляб няма и няма и да има, защото и последният скътан грош за умирачка ще ви отнемат да натрупат пачка!
И така държавата ни се крепи на клетви и лъжи! Сеир има, хляба обаче не!
Народе разберете, Бойко пак си изберете, че „като няма хляб, бой да ядете“, че по-бързо да умрете и да се отървете!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.