Изтреблението не се наказва

Изтреблението не се наказва


Изтреблението на не една група хора или един народ е манталитет на управление на един процес!

Когато става дума за умишлено изтребление на група хора се квалифицира от обществото като терористичен акт и остро се осъжда от всички правителства по света!
Но когато групата е по-голяма никой нищо не казва!
Законите на мафията, която убива е да се мълчи и правителството реагира точно като мафиотска структура – мълчи се – омерта!

Положението в страната ние по-трагично като след война при идването на групировката на ГЕРБ! Близо 3 000 000 българи са избягали в чужбина като се очаква още 1 000 000 и измежду тях са 500 000 шофьори на камиони и техните семейства и новата реколта студенти около 68 000 както и всички, които затварят малкият си бизнес и напускат страната ни, а това са около 200 000 !

Efekt 2

Масово се съкращават хора и над 400 000 хиляди остават без работа и половината ще потърсят реализация в чужбина, а другата половина ще събират пари за да емигрират на по-късен етап!
Някой казва ли колко са раковоболните и другите с тежки заболявания и води ли статистика за тях?

Около 240 000 хиляди умират в страната от катастрофи, болести и все с един мотив – лекарска грешка !
Липса на здравеопазване, липса на инфраструктура, липса на грижа за хората, социална несправедливост и куп неработещи мерки на министерствата на здравеопазване и социално министерство, което само изписва тези, които не са издържали на геноцида !

Като добавим бизнесът с фалшиви политици, които печелят комисионни от фалшивите лекарства и фалшивите води, мръсният въздух и постоянният стрес и напрежение под които сте подложени и ако някой се успокои веднага ще се появят от МВР или някой Банка, или частен съдия изпълнител !

Страхът е този, който властва над хората и ако някой се е успокоил ще му кажат, че може да му светнат лампичката !
И така колко са жертвите и колко са хората, които смеят да говорят за това? Десетки хиляди от бандитският свят си отидоха !
Стотици хиляди се споминаха !

И така на практика един милион умрели и скандал с един министър „ало, Банов“ и всички питат какво стана с министърът, но никой не попита как и защо загина един народ и една нация?

Идват избори, дали сте живи или умрели като за тях няма значение за кого гласувате също и все пак протоколите се обработват от тях ! Единствено те искат да не говорите за това, което се случва !

Това е борбата със свободата на словото и фалшивите новини !

Страхът властва над Вас, защото само истински свободният човек може да ползва съвета на разумът си !
Над един милион гласуват за ГЕРБ, а вярвате ли, че това е дело на здрав разум ?
Изтреблението не се наказва, то всеки ден се доказва !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.