Илийчо за враждата и етническото разделение на нашите и онези +ВИДЕО

Илийчо за враждата и етническото разделение на нашите и онези +ВИДЕО Стефан Пройнов

Имали етническото разделение у нас ?
Кой клати етническият мир в страната и дали ГЕРБ не са в основата на всичко това ?
Открито се декларира, че полицията и властите са на страната на Ромите ! Открит се декларира, че ако трябвало ще се говори с Бойко Борисов! Открито се говори за лостове и механизми за притискане на Кметове, Областни управители и Министърът на вътрешните работи !

Иначе абсолютно по ноти се запя песента, че видите ли те Ромите не пречели да спрат почистването на града !
В разговорът основно се говори за нашите хора и другите !
Рокерите и Българите бяха наричани пияници и наркомани !
По конституция всеки имал право да си изкаже мнението без да поражда расова и етническа дискриминация, но да не пречи на някакви мисли и идеали ! Сега да попитаме тези роми, които ограбват имоти по селата не пречат ли на нечии мечти и идеали !

Efekt 2

А тези, които изнасилваха старици по селата на кого прекършваха мечтите, тези, които убиваха пенсионери за някой лев те за тях какво?
Докато на Ромите им се втълпява, че Полицията е на тяхна страна и законите са с тях както и ГЕРБ ги пазят, те ще бъдат такива !
Някога законът бе един за всички !
Да сте чули някой Българи да отидат и да ограбят ромска къща в някое гето или да ограбят Българи някой ром? Прави са ромите, че от прокуратурата не питат как някой младеж Българин на 20 години има фабрика или завод, прави са, но преди да посочиш някого трябва да си провериш ръцете дали са чисти ! Нека да припомним на обществото за депутатът, който говори с Ромите и за неговото семейство !

Според публикация в 24 часа депутатът Илийчо има къща с над 50 стаи, а ето и къщата на брат му !11 Илийчо за враждата и етническото разделение на нашите и онези +ВИДЕО Стефан Пройнов

11 Илийчо за враждата и етническото разделение на нашите и онези +ВИДЕО Стефан Пройнов

11 Илийчо за враждата и етническото разделение на нашите и онези +ВИДЕО Стефан Пройнов

11 Илийчо за враждата и етническото разделение на нашите и онези +ВИДЕО Стефан Пройнов

11 Илийчо за враждата и етническото разделение на нашите и онези +ВИДЕО Стефан Пройнов

11 Илийчо за враждата и етническото разделение на нашите и онези +ВИДЕО Стефан Пройнов

 

На 11 Март 2016, Петък, Главният прокурор поиска имунитета на депутата от ДПС Илия Илиев, гушнал милиони с активното съучастие на железничарски шефове! Колко нагъл трябва да си за да се изтъпаниш пред своите избиратели и да им обясняваш за работни места, за разделение на два етноса, ако може ромите да бъдат охарактеризирани като етнос те не притежават отличителните белези на етносите – култура , фолклор и език! Но това е политиката на ДПС като подчертаваме, че всички роми са гласували на последните избори в Асеновград за ГЕРБ !
Допълваме, че и Илийчо е роден на 9 ноември 1975 г. Завършва право и публична администрация в Югозападния университет „Неофит Рилски”. През 2002 г. учредява партия ДРОМ. През 2007 г. е избран за общински съветник в Столичния общински съвет от групата на ГЕРБ.

След началото на вълненията в България през 2011 г. срещу престъпната фамилия Рашкови, отговорна за бруталното убийство на българско момче в Катуница, Илийчо се опитва да предизвика цигански контрабунт в столичните квартали Факултето, Филиповци и „Христо Ботев“. Вечерта на 28 септември същата година в квартал „Христо Ботев“ казва по отношение на протестиращите мирно в София:
„Те да се радват, че ние укротяваме хората и не сме тръгнали и ние натам. Защото, ако тръгнем 2 000 човека и ние в центъра, не искам да си представям какво може да стане”.
Така за нашият Илийчо бя бунтове е ръководил и в Бургас и къде ли не свиквайте да го виждате този е ДРОМСКИЯТ водач !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.