Илкай и Ибрам са първите бебета на 2016г.

Илкай и Ибрам са първите бебета на 2016г.

Първите бебета за 2016 са момченца от Пловдив

Четири бебета проплакаха в Университетската акушеро-гинекологична болница “Майчин дом” в София, която е първенец по брой раждания за изминалата 2015-та година. 3970 бебета са проплакали в нея през миналата година.

Две момченца са първите бебета на Пловдив за 2016 година. Децата са родени в Университетската болница “Свети Георги”. Срещаме ви с малкия Илкай, роден в 12 часа и една минута след полунощ.

Efekt 2

Момченцето бързало да се роди и изненадало майка си, която е медицинска сестра.

Илкай е роден точно минута след настъпването на новата година. Момченцето е кръстено на баща си Ибрам, взел първата му буквичка, но майка му вече чертае планове да наследи професията му на инженер.

В новогодишната нощ още едно бебе е изплакало в университетската болница.То отново е момченце и е родено без проблеми.
Източник: frognews.bg/

Ние от Blife.eu: Това е добрата новина, но забележете имената на децата ! Поличба или не първите родени не носят Български имена и то в България това е става все тревожно скъпи читатели ! Един се ражда, а друг умира, друг се ражда и пак друг се ражда и така България си отива ! Демографският срив е налице от години и никой не взима никакви мерки, а напротив положението на Българите е толкова тежко, че едвам оцеляваме, за второ дете не смеем да си помислим !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.