Имали бойци на ИД у нас + ВИДЕО

Имали бойци на ИД у нас + ВИДЕО

Мажд Алгафари и последните събития в Австрия ИД у нас!

България е място, в което се обучават бойци на ИДИЛ. За Пазарджик говоря и не само. Предоставяме оръжие на ИДИЛ. Няма кака да не са замесени българи. Може задържаният в Австрия да е от Пазарджик. Той е български гражданин, обучен тук. Това каза арабистът Мажд Алгафари по НТВ.

Това се случва там, където няма контрол. В тези махали няма контрол Един полицай отговоря за огромен регион и той не може да проследи какво става. Нашите власти със сигурност имат информация за задържания българин. ИДИЛ използва европейски граждани и да вършат това, което е необходимо. Бойците може да влязат нелегално в Турция и оттам да минат в Сирия и Ирак. Така никой не разбира за това. Граничен полицай ми е разказвал как със стълба за 3-4 минути прескачат оградата. Не могат да ги хванат.

Мигрантите стигат до Бургас и оттам се качват в автомобили. Между 100 и 200 души нелегално влизат на ден през зимата. Лятото са между 200 и 500. Обидно ни намалиха хонорарите за превод. От 150 лв . одобряват 16,66 лв . И парите не са ни изплатени. Една жена три часа превежда за тези пари. Това е обидно, чудим се как това момиче да остане в България. Това е шокиращ случай. Няма кой да им работи. Искат с трици маймуни да ловят. Е, ние не сме маймуни. В момента се работи с преводачи, събрани от кол и въже. Бедна ви е фантазията как се работи в момента. Полицаите не знаят английски.

Efekt 2

Купиха джипове. Един джип струва 70-80 000 лева. С тези пари можеха да се купят няколко АТВ -та. Джиповете не стават за гората. Но някой трябва да мисли. Построили ограда 3 метра. То моето куче я прескача. Мигрантите плащат с наркотици и органи. Това е бизнес и той трябва да спре.

Източник: frognews.bg

Ние от Blife.eu първи алармирахме, че има цели селища в България, които са приели ислямът ! Вижте ВИДЕОТО от 2013 година !
Това е село в Пазарджик на връх мюсюлманският празник байрам !
Има много села, в които живеят мюсюлмани в България, но друго такова чудо няма !

Службите знаят, държавата знае, медиите си затварят очите, но истината е такава – брутална и радикална ! Между другото Ахмед Муса е на свобода за да проповядва джихад в страната ни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.