Имаше такъв народ!

Имаше такъв народ!


Имаше такъв народ или все още ни има? България се превръща в туристическа дестинация под надслов „как не се прави Демокрация“?

Проклети да сте до последният здравен министър !
Проклети да сте до последният здравен министър и всички други в този кабинет!
Геноцид и предателство към своят вид и нация – това се случва в тази шибана Демокрация!

На практика не липса на специалисти и медикаменти е най-голямата беда, а липсата на човечност и хора в тази среда !
Станаха търговци от една страна, но от друга съвест нямат – играят си игра с хора и съдби, с човешки животи, а наказани няма ! Няма лекарска грешка, няма грешка и на сестрата, че човекът си отишъл от алчността на някой алчен гад !

Efekt 2

Печелят от всичко – от такси, лекарства, здравна каса и даже от реклама, а хората умират на всеки три часа не по един, а цели двама !

Закриват се болници, цели отделения като региони цели остават без медицински заведения !
Народът болен и какво от това, България е в ликвидация мор и бедност се шири в цялата страна!

Над 150 болници ги чака приватизация, а кой ще плаща на частните медици като народът беден е, а всичко става все по-скъпо !

Парите са функция, а не средство, не цел, но уви за тях това е голямата самоцел !
Грабят ни с данъци, такси, винетки и глоби, грабят – щавят ни до кокала, но ние пак си търпим !
Къде е националната политика, къде са правата на хората и на тази нация гарантирани от тази конституция?

Нямаш право да живееш нормално, нямаш право да се лекуваш и да умреш пак ще трябва да си платиш, но не на лодкаря,а на хунтата наречена ГЕРБ и псевдо патриоти !

Няма такава държава никъде по света, но има такъв народ и се нарича Български, но и той се топи със скоростта на светлината до следващите избори може да нямаме право на избор между никакво зло ни малко, ни голямо !

Народе, събуди се, организирай се и се изправи!
България има нужда от нова алтернатива на управление иначе скоро няма да има народ нито нация, а една територия като туристическа дестинация с един акцент – културно исторически туризъм под надслов „как изчезва един народ и една нация“?

Време е за национално обединение за спасение иначе и ние като индианците ще живеем в гета или резервати да ни показват на турсисти нас наследниците на храбрите траки и славяни, на българите на Аспарух и как хунтата на ГЕРБ ни превърна от държава с хилядолетна история в екзотична дестинация с угледен пример как не се прави Демокрация!

Време, е да изхвърлим боклука от властта !

От нас зависи дали ще има такъв народ или не?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.