Има ли пилот в самолета?

Има ли пилот в самолета?


Има ли пилот в самолета наречен България?
След като Бойко Борисов и Цветан Цветанов обикалят страната да агитират наред по села и градове !

След като всички Министри са по техните региони и депутатите на ГЕРБ също си стягат редиците, има ли пилот в самолета?
Държавата отдавна не се управлява, но този път всеки е изоставил задълженията и се е втурнал в трескаво затягане на редиците на партийните структури !

Други години виждаме Цветанов да стартира от смесените региони и да обикаля джамиите, но този път този електорат са го оставили на ДПС, а сега обикалят само църкви !
Явно изборите наближават, защото така активност не сме виждали отдавна като все пак се отчита и късата памет на електората затова сега се показва колко много сме построили, колко много сме дарили, колко много сме създали и пак правят хората на абдали!

Efekt 2

Нима народът не вижда, че не може да свърже двата края и ако преди от пенсия или от заплата и аванс не му стигаха по няколко дни днес вече на трапезата си няма и сухи трохи!
Но пак Борисов и Цветанов ще ги омаят с много пари под формата на проекти ще им обещаят !

Трескаво се работи на терен и всеки кмет се притиска било червен или с друга окраска като става дума за пари няма религии и няма партии, а алчността е навсякъде !Бойко Борисов и Цветан Цветанов

Дори Мафията започна да притиска този и онзи, да подлага този или онзи в ченгеджийски капани и милиционерски постановки !
Само Бенчо вижте и дали адвокатите и свидетелите не сте ги срещали по други знакови дела на Цветанов си спомнете !

Въпросът днес е има ли пилот в самолета?
Ще ви кажем НЕ и това, че самолета стремглаво лети към земята се вижда по това, че екипажа от продажни атеисти хукнаха по църкви и манастири да се молят на Господ Бог да ги спаси!

И така когато самолетът пада в него атеисти няма !
Едно е ясно, че изборите наближават, акъла народе си опичайте добре, защото от това зависи дали ще живеете добре или зле!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.