Истината е тази, която ни устройва

Истината е тази, която ни устройва


Истината е тази, която ни устройва !

Прочетох чудовищни неща за България!
Нищо от това, което прочетох не е вярно!„Борисов, Вие не сте четвъртата, а първата власт в момента! Такава свобода да пишете, да говорите, да предавате по всяка тема мисля, че е факт“! 

Това заяви Бойко Борисов на пресконференция !
Борисов обвини всички медии, че са писали чудовищни неща за държавата забележете – явно той е държавата! Когато Медиите отразяват, че майките с деца с увреждания протестират е чудовищна лъжа, така ли ?!

Efekt 2

Когато всяко седмица има протести в страната това са лъжи, така ли ?
Когато излизат скандали за кражби от еврофондове, когато излизат скандали за строителство с некачествени материали заради което умират хора, пак ли е лъжа ?

Когато сме последни по бедност в Европа и това ли е лъжа! Това, че ние пишем, че сме най-болната нация и това е лъжа ? С най-голяма смъртност в Европа и задминахме страни като Сирия и това ли е лъжа? И така на практика ние свободните медии казваме „системата ни убива“, а държавата – Борисов казва това е лъжа !!

Гледам празният си джоб, боли ме празният корем, хладилникът ми отдавна все е празен, сметките за тока и водата са големи, а дърва нямам и какво си казвам ли, че това е лъжа и няма такава държава, всичко е лъжа !

А вие как сте ? Усещането за корупция в страната се преплита с лъжата на Борисов и реалността !
Паралелна държава с паралелни усещания или накратко казано няма такава държава, но има такъв народ! Само дето Виктория Маринова си отиде, а истината е някъде там !

Поклон и вечна и памет на Вики, поклон и вечна и памет на България!
Няма такава държава, но има такъв народ, има и такъв премиер, който Ви казва, че всичко е лъжа и само това, което ви казва е истина ! Истината е тази, която ни устройва, казват някои политици!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.