И аз съм Левски! Eй ме на!

И аз съм Левски! Eй ме на! Swetlozar Minow Stefan Projnow


Да носиш името на Левски!

Да носиш името на Васил Левски не е привилегия, а дълг !
Бойците на Войнски Съюз „Васил Левски“, хора получили причастие от духът на Дякона или просто хора като мен и теб са, но в едно съм сигурен, че няма ден, в който името на Васил Левски да не споменат, няма ден в който за България да забравят те дългът, няма ден, в който да забравят думите на Апостола и неговите завети !

Да си патриот и родолюбец е въпрос на избор, въпрос на ген, въпрос на чест и въпрос на личен избор, но е и въпрос на възпитание и ако щете на образование ! Членовете на Войнски Съюз „Васил Левски“ и на БНО „Шипка“ не са явление нито някакво течение, а това е модел на поведение в едни стройни редици те са хиляди, а не стотици, но малцина са избрани от съдбата да тръгнат по пътят на свободата !

Efekt 2

Модел на поведение в едно разюздено поколение, модел на ред и дисциплина в свят, който властва чалга и деморализация, в свят с една мутирала Демокрация ! Свят, в който да обичаш род и родина е престъпление, а да служиш на Сатаната е изкушение !

Свят, в който да си член на Войнски съюз „Васил Левски“ не е само призвание, а и модел на възпитание и не само към теб самият и твоята жена, а и към твоите деца !
Левски е светиня няма спор и да си член на воинските съюзи е личен избор, но когато тръбата засвири сбор кой ще даде на първи отпор, кой ще бъде този, който ще спасява, кой ще бъде този, който ще дарява кръв за ранени, кой ще бъде на линията първа на барикадата, кой ще развее знамената, кой, ако не той!

Тоят дето преминал обучение, тоят дето в клетвата на Левски се клел да пази тази родина и теб, и мен кой Ви питам, ако не тези дето ги сочим с мръсни пръсти и ги зовем във форумите как ли не, а нима те не са на майка България синове?
Нима те не са готови първи да скочат в боя, да бъдат първи да Ви защитят бе хора?
Затова Ви казвам да носиш името на Васил Левски днес не е само привилегия, а това е дълг на един батальон, на легия, на една нация, на всички нас до един дългът му да продължим за една чиста и свята България ! За един народ без окови, без тирани и кръвопийци !И аз съм Левски! Eй ме на! Светлозар Минов

„И аз съм Левски! Ей ме на!“ това иска да го чуя аз сега от всички граждани на тази страна без религия и етнос без политики, без оковите на разделението, без срам, без страх и аз съм Левски, ей ме на !

Да носиш името на Васил Лески да си част от тази организация е привилегията на само Българската нация затова не се бави, а в редиците им се запиши и с личен пример достойно честа на род и родина защити !

И аз съм Левски! Ей ме на!
Когато стотици хиляди кажат това и тирана ще падне на колене и дори морето ще стане до колене ! Ех, народе !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.