И преди по време на СОЦА си имаше масови убийци.

И преди по време на СОЦА си имаше масови убийци.

И преди по време на СОЦА и сега!
Убийството в Нови Искър не е битово. То е от яд, непонятна ревност и накрая да се докаже пред себе си като мъж. Щом експертизата доказва по безспорен начин, че оръжието е едно и също на убийството и самоубийството то трябва да се доверим. Принципно би било добре медиите да не са толкова нахални за новини.

По тоя начин се обърква залавянето както беше при Росен. Убиеца е бил с раздвоена психика. Иначе не може да се обясни факта, че на 1 януари е пил бира в гаража и е гледал порно. Затова може би е с психо диагноза. Нормално е да се очаква да се гръмне.
Той не иска да попадне в панделата заради това се укривал 8 години.
Друг е въпросът, че или районният инспектор, или опело.
Би трябвало да си знаят района.
Съвсем логичен ход от негова страна е да се гръмне. Не е логично защо не е вазирал още на 1 януари.

Тук е раздвояването на личността.
Не е осъзнал какво е направил, а е отишъл да пие бира и казал, че брат му е починал. Явно на 3 му е дошъл на акълът и осъзнал какво е направил.
Тогава вижда, че е разкрит и обкръжен и единствения изход е смъртта.
За мен не е бил във френския легион тъй като едва ли е говорил друг език освен българския.

Efekt 2

На Коледа 1974 година момче на 17 години взима пистолета на баща си и убива 6 студенти и ранява толкоз в общежитие на студентски град. Момчето под въздействието на филма Кръстника си беше втълпил, че е мафиотски бос.

И това през 1974 година, които са най-силни години за Социализма. Само че бързо обществото е забравило този масов убиец.
МВР си свърши професионално и бързо работата си.
През 80-те години в София имаше друг масов убиец психар.
Добриянов от село Лозен, район 9-ти септември.
Въпреки тоталитарната държава той беше разкрит в продължение на няколко години. И по погрешка съпруга на първата жертва беше осъден невинен.
Добриянов си прилича на.руския убиец Чикатило. След залавянето на Добриянов беше освободен от затвора и му беше изплатено обезщетение. Кирил файда.

Преди това е имало масови убийци. И тук е превенцията. Кварталния и оперативния по район, ако си знаят района ще се сведе до минимум такъв вид престъпления извършени от психари.

Борис Грънчаров., Доктор Иван Ястребов Ор.Цветомир Кръстеви Марио Трайков !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.