И преди е имало мигранти

Една империя с нулев толеранс ни говори за Демокрация !
От идването на конкистадорите та до наши дни една империя основно регулярно изтребва населението на света!
Те го наричат редуциране на броя на планетата, а ние го наричаме изтребление !
Индианците са били основното население на Америка, а днес живеят в резервати !
Ето така се колонизира една страна !
Защо се избиват бизоните в Америка ?
Защото са били основен източник на храна и дрехи на местното население и докато те не бъдат подложени на глад и нищета няма как да бъдат покорени !И преди е имало мигранти

До масовото нашествие на европейците в Северна Америка броят на бизоните бил приблизително 50 милиона. Местните индиански племена използвали месото на животните за храна, а кожата за облекло, постелки и вигвами. През XIX век обаче заселниците предприемат масово изтребление на бизоните.И преди е имало мигранти

Efekt 2

Масовото избиване на бизоните имало за основна цел да намали броя на индианците като ги обрече на глад.
Интересен подход, който в България може да се наблюдава като унищожение на селските региони, които са изхранвали нацията ни !
Странно нали тези, които някога бяха изучени с бурканите от село днес прилагат тези практики на обезлюдяване на селата !
Защото селянинът имаше всичко, имаше свине в кочината, имаше овце, кози и крави, имаше кокошки и патки, имаше градина, която даваше зеленчуци и плодове, имаше излишък на храна, а докато имаш храна няма бедност, няма и колонизиране !

Колко бързо се избиват бизоните за да се подчини едно население на гладът !
Никой не е по-силен от гладът, нали ?
От 50 милиона преди колонизацията, в края на XIX век бизоните наброявали едва 325 !
Стена от бизонски кости, 1890-а

Бизонските кости се търгували между 2.50$ и 15$ за тон. Кожите продължили да се използват за облекло. Месото се изхвърляло.

Пирамида от черепи на бизони през 1870 г. Избиването на бизоните има за цел обричане на глад на местното население…индианците. На това му се вика геноцид или “голодомор”.

Сега гласувайте за своите колонизатори и бъдете сигурни, че както се изграждат лагери за временно настаняване на мигрантите един ден ще се изграждат такива за Вашите деца и внуци !
Все пак и европейците са били мигранти в Америка някога !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.