И тази година зимата ни изненада ! Очакват се и още изненади !

И тази година зимата ни изненада ! Очакват се и още изненади !


Скъпи приятели, това не е прогноза за времето, а времето, в което живеем !
Живеем си и всяка година хоп „изненада“ откакто от ГЕРБ поеха руля на потъващият кораб не спират изненадите !
Само за ден над 400 пътни инцидента в София – градът на Фандъкова !
Добре, че е метрото, иначе градският транспорт през целият ден не спазваше разписанието си !

Проблеми на всички големи пътни артерии със задръствания и катастрофи !
Естествено е, че от фирмите на ГЕРБ 2, който са същите и от времето на ГЕРБ 1 не гледат синоптичната прогноза, а просто бяха изненадани !

На фона на политическата криза не липсват изненади на консултативният съвет и при прецедента са решили да съставят правителство псевдопатриоти и как така решили да оставят старите министри дето пък били в оставка, ама не точно?

Efekt 2

Как се подписват договори, вярно много не изгодни, но пък много на брой? От фирма ГЕРБ твърдо натъртиха, че щели да подкрепят служебното правителство !

Снегът ги изненада, ама не се изненадват, че пак техните министри ще колят и бесят до следващите парламентарни избори, които може така да се проточат, че правителството на ГЕРБ 2 да подаде оставка, ама все едно не е !

От МВР защитиха фирмите, че пътищата били добре подържани, а хората били с летни гуми и затова и броят в страната на пътните инциденти бил огромен !

Ами как да са със зимни гуми като нямат пари хората бе, Бойко? Иначе пък магазините за дрехи втора употреба отчетоха рекордни обороти, но забележете не се купуват подаръци, а зимни дрехи, защото хората са чакали до последно ли, ами попитайте Борисов?

Освен, че снегът изненада за поредна година ГЕРБА, парламента се е превърнал в нещо като битпазар само дето нямало бити депутати, ама и това ще стане щом са го ударили на пазарлък с волята на народа и изборният закон след референдума !

Народа казва едно и гласува за едно, а те решили забележете разни политолози, разни социолози да променяли въпросите, ама ако можело това или онова, ако можело нещо смесено, което устройва политическите партии, нещо, което не е толкова демократично !

Прави впечатление, че точно там където се коват закони и законът трябва да се спазва без МОТАМО или да има компромис с тази дума наречена ЗАКОН са го ударили на пазарлъци и се мъчат да подменят народният вот и воля !

Снегът ги бил изненадал тази зима, но това май ще е най-малката изненада !
Май народните избраници и техните партийни ръководители не разбират, че тук се слуша волята на суверена, ако ли не ще има бърза смяна на властта по начин, който не търпи пазарлъци !

НАРОДНИТЕ избраници са избрани от НАРОДА и ако не изпълняват НАРОДНАТА воля си е тяхна воля !

Но и когато НАРОДЪТ дойде да им потърси сметка за делата как ще ги попита за лична воля на НАРОДА? ИЛИ СПАЗВАЙТЕ МАНДАТА, ИЛИ ЩЕ ВИ СВЪРШИ МАНДАТА !

Казваме Ви сега за да не кажете, че народът ви е изненадал както първият сняг !

България има нужда от нова алтернатива на управление, толкова ли е трудно да запомните това уравнение ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.