И тази година се вихриха предизборни сюннети и политически ми*нети

И тази година се вихриха предизборни сюнети и политически ми*нети
И тази година се вихриха предизборни сюннети и политически ми*нети

И тази година се вихриха предизборни сюннети !

Вижте плакатите разлепени в Делиорманa !
Става дума за град Дулово, който е бастион на долината на широките гащи !
Само сега ще Ви обреже с 50% намаление !
Чудим се колко ли политици са се възползвали от намалението?

Този път на плакатите няма лого на политическа партия нито на някой формат като га-ДОСТ, но всички знаем с каква цел се прави това ритуално обрязване и в кой географски пояси е популярно! Истината е, че цената на тази хирургическа интервенция е около 100лв., но всяка година Май месец се ширят такива кампании в Дулово, Разград, Исперих , Шуменско и Търговище както и Община Руен и Кърджали където бе и самият Борисов, а дали се е обрязал ние не знаем, но ако е да май го е сторил много отдавна!

Efekt 2

Та след като обрязаните от целият арабски и мюсюлмански свят нахлуха в Европа и у нас, работа ще има и дето се казва голямо рязане на пи*ки ще падне !
И ако днес рекламни афиши се лепят по закусвалните за дюнери и по джамиите то утре с нарастването на броят на желаещите да обрежат децата си правопропорционално ще ръстът и печалбата от този бизнес !
И докато в Китай масово се правят кастрации в нас масово се правят сюнети, а правителството не спира да прави ми*нети !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.