Казусът Лондон-Москва приключи

Казусът Лондон-Москва приключи
Всички сме на ясно, че много дим за нищо се оказа казусът със Скрипал !
Истината е, че който и когато да Ви говори някъде става дума за пари !
Това е положението, а дали Великобритания иска да скъса с Русия? Дали Великобритания искат да изгонят руските олигарси заедно с многото стотици милиарди, които се намират в банките им? Дори руските шпиони, които живеят свободно в Лондон са с истинските си имена !

Няма такова нещо като екзекуция на руски спец части !
Това е един хибриден балон, който бе надут от службите !
Истината е, че става дума за интереси и те са икономически и Великобритания не би допуснала стотиците милиарди на руските олигарси да се върнат там обратно в Русия!

Защото тези пари биха се борили срещу Европейските гиганти, а сега те просто си седят в английските банки и работят за английските корпорации !
Затова да си зададем въпроса има ли Великобритания мотив да се пъчи на Русия днес и сега след като 76% гражданите в Русия застават зад името Владимир Путин?
Великобритания скарана с САЩ сега се скара и с Европа и с Русия ако се скарат няма пазари няма и суровини !

Efekt 2

И най-лошият мир е по-добър от най-добрата война.
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.