Какво трябва да знаем за първите 12 дни на годината

Какво трябва да знаем за първите 12 дни на годината

Според някои духовни учения първите 12 дни на годината са най-важни – те показват какви ще бъде следващите 12 месеца

На всеки ден отговаря по един месец. 1 януари е за януари, 2-ри за февруари и така нататък. Ако в тези първи дни на годината сме любящи, отворени към света и щедри, ако внимаваме с мислите си и отдаваме значение на всеки един ден, ще направим годината пълна с любов, хармония и успехи.

А за всеки ден си има ритуал, с който да поканим благоденствието в живота си.

Efekt 2

Ето ги!

1 януари – дишайте

Ако се фокусирате върху дъха си, може да вдишате вдъхновението, което желаете. Вдишайте любовта, креативността, здравето, богатството и радостта. Позволете на Вселената да ви даде енергията, с която да посрещнете всичко най-добро. В този ден обърнете внимание на спокойното, дълбоко дишане.

2 януари – любов

Вторият ден от новата година е този, в който трябва да дарявате повече любов на самите себе си. Научете се да бъдете състрадателни там, където досега сте се съпротивлявали. Запитайте се как може да бъдете по-любящи и подарете тази любов на другите, за да се върне при вас.

3 януари – подновяване

В този ден използвайте природата, за да обновите тялото си. Прекарайте малко време като просто погледате небето, разходете се в парка, на плажа, в гората. Послушайте песента на птичките, прегърнете дърво или подръжте в ръката си най-обикновено камъче. Това ще ви напомни откъде произтича енергията ви. Погледайте изгрева или залеза, красиви са.

4 януари – мирис

От всичките ни пет сетива, мирисът е единственото, което отива директно в мозъка. Експериментирайте с различни аромати, за да разберете как се чувствате. Портокалът повишава енергията, лайката и лавандулата успокояват. Жасминът е страхотен афродизиак, а розата отваря сърцето.

5 януари – игра

Животът ни е прекалено сериозен и често губим спонтанността си и креативността. В този ден е важно да се отпуснете и да позволите на детето в себе си да излезе наяве. Карайте колело, пейте с глас, наредете лего, оцветете някоя книжка, гледайте анимация – забавлявайте се искрено.

6 януари – настояще

Животът просто ще премине покрай вас, ако сте прекалено заети да тичате по задачи и да правите планове. Забравете това и просто бъдете. Фокусирайте се само върху едно нещо, изключете телефона и компютъра, поемете си въздух и се вслушайте внимателно във вътрешния си глас.

7 януари – чистота

Не бихте отишли с мръсни дрехи на важно събитие, затова пречистете и енергийното си поле. Пръснете лимонова вода в дома си, изхвърлете счупените предмети, отървете се от старите емоции, които вече не са ви необходими, скъсайте старите пусма, които ви носят негативизъм, изтрийте и-мейлите и фейсбук съобщенията.

8 януари – почит

Като обичате и почитате тялото си, ще внесете повече здраве и добро състояние в живота си. Бъдете внимателно с какво храните тялото си в този ден. Започнете деня с малко разтягане. Идете на разходка, починете си, когато сте уморени.

9 януари – креативност

Да правиш нещо ново създава нови мозъчни клетки. В този ден си позволете да се захванете с нещо, което по принцип не бихте направили. Нещо out of the box.

10 януари – мъдрост

В десетия ден на новата година четете вдъхновяващи книги, поговорете с човек, когото почитате и смятате за ментор. Обърнете внимание на вътрешната си мъдрост и интуицията си.

11 януари – изобилие

В този ден си кажете това утвърждение 27 пъти: Огромни суми пари се вливат в живота ми бързо, изобилно и без усилие. Аз съм необходима и моите таланти, услуги и творения са винаги търсени.

12 януари – благодарност

Благословете всичко, което имате, дори и тялото си. Изпратете послание на благодарност към приятелите и семейството си. Вижте колко пъти може да кажете “благодаря” на Вселената за всичко, което имате в живота си.
Източник: petel.bg/

Ние от Blife.eu Ви благодарим за доверието !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.