Как да разберем когато ни пръскат?

Как да разберем когато ни пръскат?

Всеки ден получаваме снимки на разтревожени граждани, че ни пръскат със самолети !

Въпросът наистина вълнува целия български народ, защото се губи смисълът да се опитваш да водиш здравословен начин на живот, докато някой те трови, без дори да подозираш. И тук изниква един много интересен въпрос – дали това е начинът по които пристигат новите вируси, грипове и дори болести по продукцията ни /каквито, между другото, преди години липсваха/?

Въпросите са дори по сериозни за коктейлът който се излива върху нас ! А болестите, който той поражда са далеч по страшни от вирусни инфекции ! Всеки се оплаква че забравя, главоболие, неразположеност и отпадналост! Всеки по буден е намерил информация и доказателства за това масово изтребление, което се извършва над нас !

Ние от Blife.eu предлагаме един начин когато Ви обземат съмнения, че в моментът се извършва тази нечовешка манипулация да проверите дали не е параноя и дали точно в този момент над главата Ви лети самолет ! Ето един добър начин да разсеяте съмненията или да ги задълбочат:

Efekt 2

Истината ще излезе на този сайт! В реално време можете да видите дали се извършва полет над вашето населено място или регион, защото ФЛАЙРАДАРА не може да бъде манипулиран вижте сами: www.flightradar24.com/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.