Как да спасим България !

Как да спасим България !


Как да спасим България ли ами прочети !
Всичко може да се оправи в тази страна !
Не са проблем големите разходи в България, а проблем са малките приходи ! Няма държавни предприятия, които да носят печалба на държавата !
Няма и частник, който да си плаща данъците, има, ама са малко за да не обидим съвестните бизнесмени !

Та сив премиер със сиво минало, сива икономика и сиви кардинали по региони. Всичко е сиво и само светлината в тунела нещо не се вижда !
Меркел с прословуто обръщение към всички германци се закани, че може да построи затвори, може да арестува всички, може да се справи с всеки проблем, но не може да пропусне да вземе нито един данък или такса и така в Германия всички си плащат и затова държавата има пари и може да прави политики и икономики !

Сега виждаме, че мигрантската политика също е обърната към бизнесът и реципрочно към данъците, който плаща той !
Изрично е да повтаряме, че всеки мигрант получава храна, дрехи, завивки, санитарни препарати и се обгрижва все от фирми, които си плащат данъците и колкото са повече мигрантите толкова са по големи-оборотите, а те идват от страната, която налива пари в тези фирми !

Efekt 2

А тези фирми плащат пари и заплати на обслужващ персонал, и доставчици на суровини, и заплати на работници, които също си плащат данъците в тази Германия!
И така всеки казва „криза, мигрантска криза“ да ама не!
Тук се превеждат милиарди в банковата система и на всяко действие има такса ! Всички са щастливи от банковият сектор, производители, хотелиери, дюнерджии, шивашки цехове, обувна промишленост дори и производителите на сапуни, всички са щастливи освен немският лош материал !
Дойче пенсионерите, който почувстваха една несигурност, че няма кой да ги защити та за кога ли като 75% от населението на Европа е прогресивно остаряващо и от тях имат нужда само фармацевтичните гиганти и как ли са нещата там?

Ами стрес, страх, уплаха водят до много нови заболявания !
Например през 2011 година продажбите на лекарства в Германия са скочили с 65%! През 2014 са скочили с над 100 % към предходните обороти !
През 2015 са скочили с над 150% над цялото това увеличение !
И така ще е докато населението на Европа е поставено в среда на стрес и несигурност, в среда, която страхът и напрежението се покачва и така и разходите за лекарства правопропорционално ще расте !

При условие, че тези хора там се хранят с хубава и качествена храна и пият наистина чиста вода, имат наистина качествено и модерно здравеопазване !
В сравнение с тях ние как сме – пенсионерите ни са на прага на силите си за оцеляване, живеят с мизерни суми от типът на 150 – 180 лева !
Лекарствата в България са в пъти по-скъпи ! Храната ни е всичко друго, но не и полезна, а пълна с емулгатори, консерванти и всякакви Е-та ! Водата ни е пълна с тежки метали, флор и какво ли не, било заради старите тръби уж ! Отделно ни пръскат американските самолети като мухи с всякакви отрови !

За стресът и битовата престъпност няма да говорим, няма да говорим и за постоянният страх и несигурност, в който оцелява нацията ни !
Нищо не е сигурно и постоянно един политик хвърля страната в хаос и несигурност !
„Хвърлям оставка, връщам се, искам сам да управлявам, Вие лошият материал изядохте резерва“, като червени бабички и какви не ги наричаха ! Всеки има право на живот !
Всеки има право на живот, но не и в България според Борисов и бандата около него !Как да спасим България

И така в тежкото ежедневие за оцеляване някак си отбягват тези теми сега и ние си имаме мигранти и всичко, което идва от запад до сега не е било добро ! А е толкова просто – трябва да имаме икономика, да се произвежда всичко от зеленчуци до коли и електроника и да задоволяваме вътрешните си потребности и да си харчим жалките стотинки у нас !

Слепите политици, който работят за хранителните гиганти унищожиха малките производители и смазаха малкият и средният бизнес, а голям отдавна няма ! Няма бизнес, няма данъци, няма заплати и пенсии и всичко е като синджир навързано !
Та не са проблем разходите на страната ни, проблем са липсата на приходи, това е !
Докато държавата не се обърне към гражданите и не им помогне да се изгради икономика спасение няма да има за милата ни татковина, тази татковина, която имаше индустрия и изнасяше навън, но можем само да си мечтаем да се върне !Как да спасим България !
20 милиарда отмъкнаха групировката ГЕРБ под формата на заеми, а кой ще ги плаща, кой?

Не можаха ли да пуснат 1- 2 милиарда като микрофинансиране към хората и заетостта ще се оправи и безработицата и всичко, но големите хранителни вериги не биха позволили да ядете хубава храна и истинска, а политиците са тяхна собственост!
Това да дадеш изхранването на една цяла нация в ръцете на чуждестранно фирми без да има контрол с какво ви хранят, как и откъде и какво е качеството е национално предателство!

Това е престъпление против нацията и за това трябва премиера, президента и всички монополни слуги да бъдат изправени до стената !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.