Как се финансира ДОСТ

Как се финансира ДОСТ

Как се финансира ДОСТ!
Местан тази сутрин по БТВ!
Лютви Местан под натиска на Хекимян не даде отговори за думата ГЕНОЦИД и Турция !

Антон Хекимян силно притисна Местан да даде отговор дали Турция признава Българският и Арменският ГЕНОЦИД, но той избяга от въпроса, че имало видите ли много войни, а тогава Хекимян го попита и за Еврейският Геноцид дали го признава, но той пак излезе от положение и каза, че било друга история!
Местан изпрати много опасно послание не само към ДПС, но и към целият Български народ!

Тече процес на мащабна ценностна трансформация между турци и мюсюлмани като това е едно загатване за радикализиране на турското население и една препратка към всички регистрирани мигранти у нас!

Efekt 2

Тече процес на мащабна ценностна трансформация между турци и мюсюлмани, каза Местан!

На въпроса как се финансира Местан той каза, че въпросът е частен и си бил декларирал доходите !
Местан играе много опасна религиозна игра и това, че си пие кафето с Борисов показва васалната роля на Премиерът ни!
Никой не казва обаче защо държавата харчи за охрана по над 4000 лева на ден за Местан и каква роля му е заделена за бъдещето на България и тези промени на душевни граници?
Местан се жалва и че постоянно бил глобяван за това, че говори на майчиният си език и не било демократично това!
Но Местан не отива в Турция да си говори спокойно там !
В крайна сметка Местан е доста скандален политик, който не веднъж се е гаврил с Българската етнос, култура и националната ни гордост !
Да правиш молебен на Шипка на загиналите турци там е доста демократично, нали?
И така има ли място Местан в Българската политика, че да дава оценки и мнения, кажете Вие? От такива опасни игри се раждат войни!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.