Кирил Стаменов :Днес 27 лето Господне

Кирил Стаменов :Днес 27 лето Господне


Вижте какво публикува на стената си Кирил Стаменов !
Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

Днес 27 април 2017 лето Господне, президентът на България Румен Радев ще връчи мандат за съставяне на правителство на ГЕРБ и лидера на тази групировка Бойко Методиев Борисов, бъдещ премиер!
Групировката ГЕРБ заедно с бандата на тримата от ОП ще съставят коалиционно правителство с вожд Бойко Борисов, като заявяват на българите, че ще управляват до 2021 година?!
Дръжте се, българи!

Идват страшни за България и българския народ времена, времена на показни полицейски акции, арести на свободомислещите, заробване на държавата с нови заеми, предстои ни да гледаме трета серия на един филм на ужасите, първите две кратки серии бяха нещо като трейлър към истинския филм …
Приятно гледане на който му се гледа, другите се дръжте за столовете от ужас и гледайте, стягайте коланите или си търсете свободата по чужди земи и държави!

Efekt 2

Всеки сам ще направи своя избор, но най-добре да сме всички заедно против едно ново, престъпно, антинародно и антибългарско управление!
Съединението прави силата, не се ли обединим и съединим за една единна, суверена и независима България сега, ще загубим Родината си, ще загубим всичко за което нашите деди и прадеди са проливали кръвта си!
От нас, само от нас българите в България зависи как ще живеем, свободни или като роби, роби на чужди държави и капитали ….Кирил Стаменов и Стефан Пройнов

Ние от Blife.eu  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.