Кирил Стаменов: Помните ли ?

Кирил Стаменов : Помните ли ? Стефан Пройнов


Вижте какво публикува на стената си във Фейсбук Кирил Стаменов :

КАКВО ИСКАТ ГЪРЦИТЕ, БИВШИ ВИЗАНТИЙЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ, А?
(Става дума за гръцки националистически партии правили изявления за България в западната преса през последните седмици)

През 11-век по призив на папата стотици хиляди католици, кръстоносци с пажовете им, слугите и любовниците си тръгват да освобождават Божи Гроб от арабите …
Браво, много от тях са стигнали до Божи гроб, яли са бой от Саладин, ама и много европедалски рицари католици нападнали тогавашната византийска столица Константинопол, сега турския град Истанбул.
Нападнали го, превзели го и си направили Латинска империя!
Странно какви араби и какъв Божи Гроб е имало в тогавашния Константинопол?
Горките византийци се обърнали към българския цар Калоян, поискали помощ, Калоян смазал тези измислени войни-рицари, даже пленил водача им Балдуин и го метнал от в една пропаст от тогавашната столица на българите Търново!
Преди това пък българският хан Тервел отървал същите тези византийци, столицата им, както и цяла Европа от арабското нашествие … Има и много други подобни примери, та чак до Балканската война, когато България млати турците до Босфора, а същите византийци ни забиват нож в гърба, както са правели винаги!
Сега наследниците на същите тези, много благодарни византийци, гърците искат част от България?!
Още части, освен тези които откраднаха след Балканските войни, искат българската част на Македония до Разлог, после може да поискат и столицата ни!

Efekt 2

Кирил Стаменов: Помните ли ?
Абе, византийци тъпи, памет нямате ли?
Този път няма да си вземем само Солун и Беломорска Тракия, ще вземем и Атина, а вие ще ни миете чинийте, ще ни отглеждате децата, ще ни сервирате като прислуги, ще ни правите мастика и мусака и ще ни играете сиртаки, когато ви наредим!
Разбрахте ли, гърците, бивши византийци?
Не се бъзикайте с батковците, българите, ей …
(Не става дума за гръцката официална държавна политика спрямо България, а за изявленията на гръцки националистически партии в европейската преса!
Да ме извинят всички истински приятели гърци, истински приятели приятели и благодарни на България!)

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.