КИРИЛ СТАМЕНОВ: ФИЛМА!

КИРИЛ СТАМЕНОВ: ФИЛМА!

ФИЛМА!
Наистина ли вярвате ли, че и вие участвате в този многосериен, вече 30 годишен български филм, вече с много сезони?
Днешния филм, филма който започна в България преди 30 години?
Ние сме само една публика, която гледа един филм, едни го освиркват, други му се радват … абе като на кино.
Искате ли да знаете в какъв филм участваме всички ние, всички българи, като актьори, статисти или най обикновени зрители?
Повече от 90% сме само зрители, мърморещи, оплакващи се, недоволни зрители, които обаче продължаваме да участваме и гледаме идиотския филм дори като зрители, ама се мислим за актьори!

Не сме актьори и не участваме във филма като актьори и главни действащи лица…
Не, ние гледаме филма и си мислим, че и ние участваме!
Да, ама не …
Ние купуваме билетите, с нашите мизерни пари постоянно наливаме в бюджета на този нов, 30 годишен, многосериен български филм в които сценаристите и режисьорите накрая си делят нашите кинти, кинти на идиоти – дават нещо и на актьорите, участващи във филма независимо, че създателите, режисьорите, продуцентите на филма си ги сменят когато и както си поискат, а всъщнос те взимат парите, големите пари от билетите!
Ние сме само една публика, която гледа един филм, едни го освиркват, други му се радват … абе като на кино.
В този дългогодишен филм всички ние сме манипулирани още с написването на сценария!
В този филм е почти невъзможно да мислим и действаме сами, просто няма как – ние станахме обикновени зрители, а най вече статисти във филма, и не ни и плащат за участието като статисти даже…
А филма вече е и международен, хората от ЕС и САЩ си плащат, защото на тях филма е им е много забавен, жива комедия, независимо, че за българите е трагедия, ама те си се забавляват и гледат ли гледат …
Кво им пука за някакви си българи, филма, всички серии даже много ги забавляват, особено последния сезон, дето има един един дето се мисли и за Господ дори!

Ами забавно си е …
Манипулират ни, програмират ни, промиват ни мозъка от самото начало на филма, още от началото на 90-те години на миналия век, ние пък коментираме филма, положително, отрицателно, едни напускат киносалона, някъде около 3 милиона зрители, други викат «Ууууу» …, трети си го гледат и ръкопляскат на всяка нова серия, с надеждата да влязат и те във филма, като статисти поне – плащали си за участие в този 30 годишен сериал, вече с много сезони!
Скоро е Националния празник на България, но ние пак ще гледаме филма, този толкова интересен, а в последните 10-на години и антибългарски филм!

Efekt 2

Ще го аплодираме ли?
Че ще го гледаме е ясно, ами щем не щем ще го гледаме, щом ни се ходи на кино и не искаме да го спрат ще гледаме!
Скоро може и със субтитри да го направят за българи …
Иначе Честит празник, българи, но от филма няма как да избягате, ако продълтавате да ходите на кино и да го гледате!
Ще си плащате и ще го гледате, а билетите стават все по-скъпи!
Приятно гледане, на мен ми омръзна …
Аре, чао!

Оз.полк.инж. Кирил Стаменов, вече не желаещ да ходи на кино…
Февр.2018-то лето Господне.

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.