Клавиатурен тероризъм или #ХИБРИДНИ ВОЙНИ ?

Клавиатурен тероризъм или #ХИБРИДНИ ВОЙНИ ? Стефан Иванов
Клавиатурен тероризъм или #ХИБРИДНИ ВОЙНИ ?
Снимка Стефан Иванов
Клавиатурни терористи поеха отговорността за сваляне на #ВИЦ в социалните мрежи!
Толкова ли ниско паднаха горките за да се подмажат на големците от #ЦРУ в страната дето се казва „води се войната срещу словото“ в мрежите социални и информационни канали, който все повече приличат на другите отходни, пълни с ла*на и други произволни !

Заливат Ви с помия докато истината се скрива !
А истината е една – войната е на думи, не на дела! Думи, който правителството забранява – трият се публикации и се наказват източниците на свободата, медиите знаят за играта !

За контролираните медии проблеми няма и те си получават новините на електронната поща и послушно публикуват и за тях няма цензура няма, хакерски атаки нямат и проблеми нямат, ядове и грижи всичко е по ноти, но предали своите принципи и същност и забравили удобно етичният кодекс, а моралният е сведен до СВИ*КИ и пак СВИ*КИ и от време на време някой Турска чи*я !

Efekt 2

Вулгарни и брутални, скандално не морални както искате ни наречете, но ние от България не ще се отречем !
Та да се върнем на #Хибридните войни те се водят с думи !
Всички питаме чичо Гугъл когато искаме да назнаем нещо, а Гугъл пита нас !
Каквото публикуваме и го индексираме по ключовите думи това и ще Ви каже Гугъл !
Думи, думи и пак думи това са #хибридните войни ! Кои са думите, който правителството забранява #НАТО една е тази, за #НАТО или добро или нищо !

#МЕРКЕЛ е персона нон грата и за нея не се пишат лошотии, защото европейската централа бди ! #ЕРДОГАН е забранена дума освен ако гъ*т му от нашето правителство не се целува !
#ПУТИН е обявен за враг номер едно и от #ЕС и #ЦРУ както и от нашите тролове от #СОРОС добре платени с две думи все гамени !

#ГЕРБ тук се бди денонощно – плаща им се много мощно ако публикацията просъществува, коментари и обиди тук ще долетят като мухи на ла*но се лепят !

#РУСИЯ тази дума до скоро свята, сега я мразят като Сатаната, а сте похвалили страната, а сте останали без профил или сайт я сте се оказали в Гугал много назад !
#ГЕРМАНИЯ тук новините се следят от Европейската централа и заедно с партньорите им тук у нас не се пише за безредици, няма изнасилвания и там нямат и престъпност.

Всичко трябва да е стабилно и напоително, спокойно, а в същото време е като едно голямо говно – смърди та се не трае докато не стъпиш и ти в него и не видиш ти, че Европа е една лъжа гореща и топла, но смърди и се не трае и скоро май ще и се види края !

#Бойко Борисов за тази персона се пише с охота ако пък кирливи ризи вадиш ти ще видиш СМС от номер само с деветки, че много като тебе вече плакали и че знаеш, че могат да те намерят !

#ДАНС това е думата, която се следи в страната и това и правят от агенцията да гледат Фейсбук и печата и като спяща клетка се събуждат само по сигнал ама даден от партийната централа на #ГЕРБ за другите не зная!

Основно #ДАНС не следят за тероризъм, а блогъри и журналисти станали сме нещо като в гъзът им глисти !
Пречим им на стомашно чревният комфорт, но за това им плащат да си пият те кафето и да сърфират от мазето !
#ОТДЕЛ 4 има и такъв, който се спуска веднага след като излезе истина една, която трябва да бъде свалена или подменена, или сайта на медията да се свали или някой да изгори.

Група дебелаци заработват своите кюфтаци след като правят черно СЕО на политическите опоненти, а на властта удобно им прислугват ей така основно като следят любовници на политици, някой компромат за други важни птици и това са хакери ама законни като агентите на Бонд ама тези имат право не да убиват, а да се ровят в личният Ви живот и данни без разрешение !

Та днес войната стигна и до там да свалят #ВИЦОВЕ и те ли са заплаха за националната ни сигурност РИБЯТА?
Не съм учуден нито наранен, не съм потресен, нито унижен, а напротив смея се и съм удивен колко жалки са станали клавиатурните ни терористи !
Автор : Стефан Иванов горд собственик на над 80 000 вица в няколко сайта !

Послепис: Ако свалянето на ВИЦОВЕ е хибриден акт то от Кремъл трябва да ме наградят, че изместихме фокусът на войната и ангажирахме троловете с ла*ната !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.